Közösség

Vélemény:

84 Mortal Kombat II.

(2026)

Mortal Kombat II.

Andika   2026.05.13 15:39
0

Számomra a Mortal Kombat II pontosan azt adta, amit egy ilyen filmtől várni lehetett. Brutális, látványos és végre igazi Mortal Kombat-hangulata van. Az első rész után kicsit hiányzott belőle a valódi torna érzése, itt viszont tényleg azt éreztem, hogy a játék világát nézem megelevenedve. A harcjelenetek sokkal jobbak, kreatívabbak és keményebbek lettek, a fatalityk pedig pont annyira túlzóak, hogy közben még szórakoztatóak is maradnak. Külön tetszett, hogy Johnny Cage karaktere friss energiát hozott a filmbe. Karl Urban nagyon jól hozza a nagyszájú, önimádó, mégis szerethető figurát. Scorpion és Noob Saibot jelenetei nálam egyértelműen a film legerősebb pillanatai voltak, főleg a látvány és a hangulat miatt. Shao Kahn pedig végre tényleg fenyegető ellenfélnek érződött. Nyilván nem egy mély dráma vagy Oscar-esélyes alkotás, de szerintem nem is ez volt a cél. Ez egy rajongóknak készült akciófilm, ami tiszteli a játékokat, és közben végig szórakoztató tud maradni. Nekem sokkal jobban működött, mint az első rész, és abszolút meghozta a kedvem egy harmadik filmhez is. #utazo