Közösség

Vélemény:

59 Bohócrém karácsonya

(2024)

Kicsit Bohockodás

Yosihiro   2026.05.17 21:16
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Igazából nem vagyok oda a horrorműfajért, de valahol mégis látok benne fantáziát, és néha tud izgalmas is lenni. Ez az alkotás ebből a sorozatból, ha jól vettem ki, a 3. rész. Hát igen, az előzményeket is majd meg kell néznem, de addig ez a benyomás marad. Tehát igazából jól szórakoztam, és a véres jelenetek is néhol egészen jól mutattak, de voltak nagyon megmosolyogtató részek is. Maga a történet viszont szerintem egész jó volt. Ahogy az lenni szokott, a folytatás itt is várható lesz, de a végére kicsit megkönnyebbültem. A főhős lány tényleg mindent beleadott, és a korona a fején... hát, elég bizarr ötletnek találtam, nem illett bele. Talán ebben a műfajban, mivel ez volt mostanság az első, amit megnéztem, ezért az összhatást három csillaggal tudom osztályozni. Igen, kiemelkedő játékról nem tudok beszámolni, mindenki hozta a két csillagot, néha túl elcsépelten is. Ami miatt a három megérett, az az összhatás és a történet egyes részei, ami azért ad némi tartást ennek a produkciónak. Tehát ne egy klasszikus horrora készüljünk fel, hanem egy átlagos kis filmre. Néhol véltem felfedezni a 90-es évek megvilágításait, azért sem húztam le, nekem az tetszett. Persze mindenki eldönti majd saját maga. Üdv, Yosi