Közösség

Vélemény:

85 A Hail Mary-küldetés

(2026)

Gosling űr kalandjai Rockyval karöltve!

Erik Csok   2026.05.13 17:09
0

Elég érdekes film, nem gondoltam, hogy tetszeni fog, de összességében bejött. Tök jó története van, ahogy felvezetik, mi és hogy lesz, tehát az alapkoncepció bejött. Ugyanakkor mélyen belegondolva jól bemutatja azt is, hogy az emberek valójában mire is képesek a jó ügy érdekében. Az elején kicsit lassan indul be, de utána fenn tudja tartani a figyelmet a film. Sokat dobott a filmen az, hogy Gosling karaktere mellé raktak egy ilyen kis lényt, de nagyon jól megvolt a kémia közöttük. Jó volt nézni azt, ahogy együttműködnek, és tényleg nagyon aranyos, és emberi kis lény "Rocky", az ő jelenlététől lett izgalmas a film. Nagyon látványos, tényleg gyönyörű nézni a filmet, bár 2026-ban ez már nem újdonság, hogy jól néz ki egy ilyen film. A történet jól követhető, bár egy kis odafigyelést nyilván igényel, de hát melyik film nem? Még mindig nem kedvelem Goslingot, de itt kifejezetten egy szép alakítást nyújt, valahogy jó volt nézni, hogy fog boldogulni az űrben. Humor is van a filmben, méghozzá nem is kevés, de tök jól működtek a poénok, legalábbis nálam. A vége pedig, az is érdekes, jól ki lett találva, de ha logikusan gondolkodik az ember, elég durva belegondolni, szerintem mi is a végkifejlet. Akit érdekel, az nézze meg, sci-fi rajongóknak szerintem fog tetszeni, tök jó kis film!