Közösség

Vélemény:

63 Együtt

(2025)

Egyben

Yosihiro   2026.05.18 20:32
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Hát, elsőnek is a műfaját tekintve nekem inkább misztikus sci-fi. A horrorszintje szerintem alacsony. Igazából érdekes film. Lehet érezni némi romantikát, vágyat és azt a misztikumot, amit talán a végére sem tudunk megfejteni. Horrornak nem mondanám, igazából vér annyira nincs, és maga a történet is inkább egy közepes romantikus filmként indul. Aztán jönnek a furcsaságok, egy kis túra és az összeragadások. A végkifejlet pedig mindennek a teteje. Nem tudni, most ez valami idegen lény által hozott szaporulat vagy a régi mitológiai szörny és szekta műve, de az biztos, hogy sokkoló a befejezés, aminek szánnék én még egy részt :) Annyira nem rossz, hogy teljesen lehúznám, de valahol a közepesnél van nálam a film, ezért a három csillag. Talán a férfi főszereplő ad hozzá a történethez, és ezt követi a hölgy, aki próbál felnőni ehhez, de végül tudjuk, mi lesz a vége. Tehát egyszer nézhető film kis izgalmakkal, de semmi extrával. Üdv, Yosi