A Halálsíp nekem nagyon tetszett, mert végig izgalmas és feszült hangulata volt. Már az elején lehet érezni, hogy valami rossz fog történni, és ez az érzés a film végéig megmarad. A történet egy különös tárgy körül forog, ami miatt egyre több furcsa és ijesztő dolog történik. Tetszett, hogy nem csak ijesztgetni akart, hanem volt benne titok és rejtély is. A hangulat szerintem nagyon jól sikerült, sok jelenet kifejezetten nyomasztó volt, de pont ettől lett jó. Nem a sok vér vagy akció miatt félelmetes, hanem inkább azért, mert végig ott van az a rossz érzés, hogy valami nincs rendben. A szereplők is jól játszottak, ezért könnyű volt beleélni magam a történetbe. A film látványa is erős volt, főleg a sötétebb jelenetek és a különös tárgy körüli részek maradtak meg bennem. Többször is volt olyan pillanat, amikor tényleg feszült lett a hangulat, és nem lehetett tudni, mi fog történni. Nekem azért tetszett ennyire, mert végig érdekes volt, és nem éreztem unalmasnak. Ritkán látok mostanában ilyen jó horror-hangulatú filmet, ami nem csak megijeszt, hanem végig leköt.
#megfognakölni
A Halálsíp nekem nagyon tetszett, mert végig izgalmas és feszült hangulata volt. Már az elején lehet érezni, hogy valami rossz fog történni, és ez az érzés a film végéig megmarad. A történet egy különös tárgy körül forog, ami miatt egyre több furcsa és ijesztő dolog történik. Tetszett, hogy nem csak ijesztgetni akart, hanem volt benne titok és rejtély is. A hangulat szerintem nagyon jól sikerült, sok jelenet kifejezetten nyomasztó volt, de pont ettől lett jó. Nem a sok vér vagy akció miatt félelmetes, hanem inkább azért, mert végig ott van az a rossz érzés, hogy valami nincs rendben. A szereplők is jól játszottak, ezért könnyű volt beleélni magam a történetbe. A film látványa is erős volt, főleg a sötétebb jelenetek és a különös tárgy körüli részek maradtak meg bennem. Többször is volt olyan pillanat, amikor tényleg feszült lett a hangulat, és nem lehetett tudni, mi fog történni. Nekem azért tetszett ennyire, mert végig érdekes volt, és nem éreztem unalmasnak. Ritkán látok mostanában ilyen jó horror-hangulatú filmet, ami nem csak megijeszt, hanem végig leköt. #megfognakölni