Hűha. Nem ajánlom azoknak, akik könnyed mozira vágynak, és nem szeretik a hosszú és tétlennek tűnő, amolyan "művészfilmeket." A film valóban lassú (nagyon), de képes magába szippantani, sodródsz vele. Nekem személy szerint megragadt, még napokkal utána is eszembe jutott, méláztam rajta. Ajánlani tudom azt, hogy úgy nézd meg, ha ismered Albert Camus: Közöny című művét, mankót ad a film befogadására és értelmezésére. Abszolút hozza az abszurditás elemeit, a megkedvelhetetlen és megérthetetlen(?) főszereplőt.
Ha nyitott vagy ilyesmire, akkor abszolút egy látványban nagyon szép és összetett mű. #utazo
Hűha. Nem ajánlom azoknak, akik könnyed mozira vágynak, és nem szeretik a hosszú és tétlennek tűnő, amolyan "művészfilmeket." A film valóban lassú (nagyon), de képes magába szippantani, sodródsz vele. Nekem személy szerint megragadt, még napokkal utána is eszembe jutott, méláztam rajta. Ajánlani tudom azt, hogy úgy nézd meg, ha ismered Albert Camus: Közöny című művét, mankót ad a film befogadására és értelmezésére. Abszolút hozza az abszurditás elemeit, a megkedvelhetetlen és megérthetetlen(?) főszereplőt. Ha nyitott vagy ilyesmire, akkor abszolút egy látványban nagyon szép és összetett mű. #utazo