Vélemény:

 

56 A balerina

(2023)

I spit on your John Wick

 
kabel   2023.10.09 23:40
0

A balerina története betonegyszerű, karakterei teljesen egyoldalúak, képi világa impozáns és harci jelenetei látványosak. Ez a film lényegében egy koreai John Wick: neonfények, gunkatana, maffia és titkos társaságok, velejéig rossz karakterek, stílusos öltözékek és közhelyes dialógusok. Nincs nagyon eredeti gondolat vagy csavaros sztori, főszereplőnket egy elpusztíthatatlan harcosnak mutatják be, így aztán minden dráma kicsavarodik a filmből, hisz soha sem kell aggódnunk szereplőinkért. Meg kell hagyni, hogy a film látványvilága kiváló, az alacsony mélység-élesség és softos lencsék gyönyörűen mossák bele a karaktereket a világba, és a film még egy-két helyen kísérletezik is dinamikus fényekkel, de sosem elég bevállalós ahhoz, hogy igazán érdekes helyszínre vigye a cselekményt, vagy nem várt szituációba nyomja hősnőnket. A film közepétől lényegében újraindul, és sztoikus főszereplőnk kaszabolása igazából a film e pontjától kezdődik igazán. Mellékszereplők elég fölöslegesek és céltalanok, be sincsenek nagyon mutatva.

 
Sándor István 2023.10.11 20:16
0

ilyen kevés ésszel ekkora arcot ritkán látni még a net eme alacsony filmes szegletében is... mondjuk a védelmező 3-nál már megmutattad az oroszlánmatricás tejfogaid.

 
kabel 2023.10.12 13:21
0

Tessék, én leszek a jó fej, kifejtenéd 2-3 mondatban, mivel nem értettél egyet az Equalizer 3 kritikámmal kapcsolatban? Az egyedüli, amit megváltoztatnék, az valszleg a „random” szó visszafogottabb használata.

 
Greta 2023.10.13 19:25
1

Ne is foglalkozz egy ilyen rosszindulatú, személyeskedő/irigykedő, ide semmiképp nem való hozzászólással!