Az előző film volt számomra a "LEG", azt gondoltam, hogy nem tudják tovább fokozni, hiszen minden résszel emeltek egyet a téten, az akciókon és a látványon is. Sok film belebukott már abba (minőségileg), hogy kettészedték akár az utolsó részét, és valahogy most is úgy gondolom, hogy a kevesebb néha több.
Persze az akciójelenetek most is rendben voltak, lehetett izgulni végig, hogy ki él és ki hal egy-egy húzósabb jelenet után, sőt még a nosztalgiafaktor is remekül működött, de valahogy hiányzott az a plusz, ami korábban mindig jelen volt a filmekben, főleg a negyedik résztől kezdve. És hogy valóban a végső küldetés volt? Szerintem ezt még az alkotók sem tudják.
Az előző film volt számomra a "LEG", azt gondoltam, hogy nem tudják tovább fokozni, hiszen minden résszel emeltek egyet a téten, az akciókon és a látványon is. Sok film belebukott már abba (minőségileg), hogy kettészedték akár az utolsó részét, és valahogy most is úgy gondolom, hogy a kevesebb néha több. Persze az akciójelenetek most is rendben voltak, lehetett izgulni végig, hogy ki él és ki hal egy-egy húzósabb jelenet után, sőt még a nosztalgiafaktor is remekül működött, de valahogy hiányzott az a plusz, ami korábban mindig jelen volt a filmekben, főleg a negyedik résztől kezdve. És hogy valóban a végső küldetés volt? Szerintem ezt még az alkotók sem tudják.