Egy nagyhatalmú üzleti konglomerátum befutott intézője beugrik a politikába, hogy egy önfejű polgárjogi ügyvédet tegyen Szöul következő polgármesterévé.

Sorozat áttekintés
Legjobbra értékelt epizódok
összes részKULCSSZAVAK

83 Királynők egymás között (2023)

83 Királynők egymás között (2023)
Ha kedveled az olyan politikai drámákat, mint a Kártyavár, az Utódlás vagy a Botrány, akkor nem hagyhatod ki a sorból ezt a jól megírt K-drámát sem. Valószínűleg nem kelt majd hatalmas hullámokat a Netflix-piacon, de aki végignézi a 11 epizódból álló... Teljes kritika
Nekem tetszett, bár nehezen tudom elképzelni, hogy valaki, aki a pénz és hatalom oldalán áll, hirtelen ekkora változáson menjen át. Na de a bosszú nagy úr, és ezáltal vezérelve már hihetőbb az átalakulás. Mindenesetre remek képet ad a film a pénz hatalmáról, a korrupcióval átszőtt társadalomról, ahol a hatalomért folyó harcban semmitől sem riadnak vissza. Összességében jó sorozatnak tartom, és ajánlom azoknak, akik szeretik a krimire hajazó filmeket, ahol a végén – na, ez legyen meglepetés a nézőknek.
Zseniális sorozat. Nagyon jó karakterek. Jó színészek, jó történet. Igaz, hogy a valóságot nem tükrözi, csak a vágyunkat egy ilyen igazságos világra, amit a megválasztott polgármester asszony képvisel. Nagyon jók a jellemábrázolások. Na és a hatalom mire képes, elképesztő. Egyszóval a dél-koreai sorozatok zöme csúcs.