Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Híradósok

(The Newsroom)
 
rbernadett  2015. 09. 13.

Nagyon komolya és nagyon aktuális sorozat híradósokról úgy, ahogyan még nem láttuk. Ez a film már annyira szakmai volt, hogy szinte a felét nem is értettem, ehhez én túlságosan felvilágosulatlan vagyok. Maga a sorozat lenyűgöző, nagyon sajnálom, hogy elkaszálták.

 
tamas84  2016. 06. 30.

Aaron Sorkin egy zseni, amit pedig a Híradósokkal csinált, azelőtt le a kalappal. Nagyon komplex, nagyon feszes sorozatot rakott össze, de a legfőbb erénye, hogy iszonyatosan intelligens. Nem tudok még egy hasonlóan elmés sorozatot mondani. Az ahogy a világban zajló eseményekre, az aktuálpolitikai helyzetre reflektál, egészen elképesztő. Nincs akkora hype körülötte, de nagyon ajánlom, nálam egyértelműen benne van a top5-ben. Le a kalappal!

 
Gergely Varju  2016. 04. 04.

Az utolsó évad erőltetett üzenetét leszámítva zseniális sorozat. A szereplők jók, a történet jó, az üzenet jó.

Remek sorozat, ami ma nagyon aktuális. A jelennek szóló alapmű. De kérdés az, hogy 10 vagy 15 év múlva hogyan helyezzük el majd a sorozat számos értékes jelenetét. Hiszen a sorozat napi politikára is reagál, ami addigra változik.

 
nándi99  2016. 02. 25.

Nem akarok itt sznoboskodni, de ez a sorozat tényleg nem való mindenkinek. Megértem azokat, akik lazulni ülnek le egy széria elé, meg hogy elüssék az időt, ez talán nem nekik van. Ez a sorozat a lehető legjobb értelemben követeli meg a néző figyelmét, de ha egyszer elkapta, akkor nagyon koppan az áll a földön. Egy ilyen okos, de tökéletesen szórakoztató és remekül megírt sorozatot nem véletlenül nem vállal be egyik magyar televízió sem.

 
kicilany  2015. 01. 21.

A munkám miatt különösen közel áll a szívemhez ez a sorozat. A szereplőválogatás parádés, a kockák a helyükön vannak. Élvezhető, elgondolkodtató, széles látókörű embereknek való széria.

Smoking Barrels: Híradósok
A The Newsroom az a sorozat, amely sosem veszti el az aktualitását, ideális dara alapanyag lehet az őszi estékre, hihetetlenül gyorsan elfogy az a 20 epizód. Aaron Sorkin-nak úgy néz ki, ez volt a legutolsó sorozata, igazán zseniális búcsú ez tőle.

9/10
 

MacKenzie McHale szerepét Marisa Tomei-nek is felajánlották, azonban a tárgyalások végül kudarcba fulladtak.

(hp)
 

Bár az ACN egy fiktív kábelcsatorna, a sorozatban számos aktuális téma kerül tárgyalásra.

(hp)
 

Az ACN az Atlantis Cable Network rövidítése.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.