Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Híradósok (2012-2014)

The Newsroom
Filmadatlap
 
70
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
5
Videók

Galéria (13)

Videók (5)

 
imreacs82   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

0

Nagyon bírtam a Híradósok minden jelenetét, annyira jók benne a karakterek, hogy minden percét élveztem. Bátran ajánlom Mindenkinek, nagyon klassz film.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

0

Új oldalról közelíti meg a munkakör bemutatását, ami tetszik, de a szereplők nem nagyon érezték át a szerepet.

 
rbernadett   2015. 09. 13.

0

Nagyon komolya és nagyon aktuális sorozat híradósokról úgy, ahogyan még nem láttuk. Ez a film már annyira szakmai volt, hogy szinte a felét nem is értettem, ehhez én túlságosan felvilágosulatlan vagyok. Maga a sorozat lenyűgöző, nagyon sajnálom, hogy elkaszálták.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Az utolsó évad erőltetett üzenetét leszámítva zseniális sorozat. A szereplők jók, a történet jó, az üzenet jó. Remek sorozat, ami ma nagyon aktuális. A jelennek szóló alapmű. De kérdés az, hogy 10 vagy 15 év múlva hogyan helyezzük el majd a sorozat... több»

 
tamas84   2016. 06. 30.

0

Aaron Sorkin egy zseni, amit pedig a Híradósokkal csinált, azelőtt le a kalappal. Nagyon komplex, nagyon feszes sorozatot rakott össze, de a legfőbb erénye, hogy iszonyatosan intelligens. Nem tudok még egy hasonlóan elmés sorozatot mondani. Az ahogy ... több»

 
nándi99   2016. 02. 25.

0

Nem akarok itt sznoboskodni, de ez a sorozat tényleg nem való mindenkinek. Megértem azokat, akik lazulni ülnek le egy széria elé, meg hogy elüssék az időt, ez talán nem nekik van. Ez a sorozat a lehető legjobb értelemben követeli meg a néző figyelmét... több»

 
nobody.zero   2015. 05. 03.

0

A televíziós sorozatoknak is megvannak a mesterművei, és a Híradósok kétségkívül ezek közé tartozik, akárcsak a Breaking Bad, a True Detective vagy a Trónok harca, Sherlock stb, csakhogy ez a széria valószínűleg tényleg csak egy szűk rétegnek szól, m... több»

 

MacKenzie McHale szerepét Marisa Tomei-nek is felajánlották, azonban a tárgyalások végül kudarcba fulladtak.

(hp)
 

Bár az ACN egy fiktív kábelcsatorna, a sorozatban számos aktuális téma kerül tárgyalásra.

(hp)
 

Az ACN az Atlantis Cable Network rövidítése.

(hp)
 

John Gallagher Jr. és Alison Pill a Hálaadásban (2003) is együtt játszott.

(hp)
 

Olivia Munn karaktere, Sloan Sabbith a történet szerint folyékonyan beszél japánul. A színésznő valóban tökéletesen beszéli a nyelvet, ugyanis Tokióban nőtt fel, és egy ideig Japánban is járt egyetemre.

(hp)