Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
70
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
5
Videók
 
imreacs82   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

Nagyon bírtam a Híradósok minden jelenetét, annyira jók benne a karakterek, hogy minden percét élveztem. Bátran ajánlom Mindenkinek, nagyon klassz film.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Új oldalról közelíti meg a munkakör bemutatását, ami tetszik, de a szereplők nem nagyon érezték át a szerepet.


 
rbernadett   2015. 09. 13.

Nagyon komolya és nagyon aktuális sorozat híradósokról úgy, ahogyan még nem láttuk. Ez a film már annyira szakmai volt, hogy szinte a felét nem is értettem, ehhez én túlságosan felvilágosulatlan vagyok. Maga a sorozat lenyűgöző, nagyon sajnálom, hogy elkaszálták.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Az utolsó évad erőltetett üzenetét leszámítva zseniális sorozat. A szereplők jók, a történet jó, az üzenet jó. Remek sorozat, ami ma nagyon aktuális. A jelennek szóló alapmű. De kérdés az, hogy 10 vagy 15 év múlva hogyan helyezzük el majd a sorozat számos értékes jelenetét. Hiszen a sorozat napi politikára is reagál, ami addigra változik.

 
kicilany   2015. 01. 21.

A munkám miatt különösen közel áll a szívemhez ez a sorozat. A szereplőválogatás parádés, a kockák a helyükön vannak. Élvezhető, elgondolkodtató, széles látókörű embereknek való széria.

 
A The Newsroom az a sorozat, amely sosem veszti el az aktualitását, ideális dara alapanyag lehet az őszi estékre, hihetetlenül gyorsan elfogy az a 20 epizód. Aaron Sorkin-nak úgy néz ki, ez volt a legutolsó sorozata, igazán zseniális búcsú ez tőle.

9/10 több»
 

MacKenzie McHale szerepét Marisa Tomei-nek is felajánlották, azonban a tárgyalások végül kudarcba fulladtak.

(hp)
 

Bár az ACN egy fiktív kábelcsatorna, a sorozatban számos aktuális téma kerül tárgyalásra.

(hp)
 

Az ACN az Atlantis Cable Network rövidítése.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.