Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Az árnyak királya (2023)

Le Roi des Ombres
Filmadatlap
 
9
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
2
Videók

Galéria (2)

Videók (2)

 
Zoltán383985   2023. 03. 26.

legújabb vélemény

0
Egy király film

A filmet megnéztem. Bandaháború, fenyegetések, vétlen gyilkosság, családi viszály. Nagyszerűen sikerült film, végig lekötött, nem unatkoztam rajta. Végig pörgős a film. Már többször láthattuk, hogy a franciák tudnak jó filmeket készíteni, és ez is az egyik a sok közül.

 
Rics   2023. 03. 17.

1

Sajátos érzelmi döntés a négy csillag, amúgy olyan három csillag körül értékelném igazán, de tetszett, ahogy a családi helyzetet mutatták. Érdekes, de mégis úgymond mindennapi.

 
szemtelen   2023. 03. 21.

0
Ismerd a gyengédet és tanuld meg felhasználni

Némi misztikummal és boszorkánysággal kevert bűnügyi dráma. A kábítószer-kereskedelem, a dílerektől és erőszaktól sújtott városrész mindennapi életének hátterében egy feszült család lelki, érzelmi kapcsolatának szálai gubancolódnak össze. Alapjaiban a film kiszámítható, de az érzelmi szálak boncolgatása miatt cseppet sem válik unalmassá. A filmben – szerencsére – több a dráma, mint a bűnügyi tartalom, és ezt nem direktben, hanem érzéssel a cselekménybe szőve, mint valós társadalmi gondot ábrázolja. Remek a forgatókönyv, és sikeres lett a feldolgozás. Egy átlagos filmből egy átlag felettit varázsolt a gondos munka, szívesen ajánlom!