Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Új világrend (2020)

Nuevo orden
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Naian González Norvind

Videók (3)

 
dadooo   2021. 06. 25.

legújabb vélemény

0

Eszméletlenül sötét hangulatú film, amelyre talán nem is számítana az ember ebben a műfajban. Nálam nagyon ütött az egész koncepció úgy, ahogy van. Mindenképpen érdemes belevágni!

 
varjú   2021. 05. 07.

0

Húsba vágó történet, amiből szerintem nagyon sokat lehet tanulni. Egy biztos, hogy egyszer nem elég megnézni. Elképesztően fajsúlyos sztori!

 
Gyula   2021. 06. 24.

0

Bár a sztori eleje egy kissé döcögősen indult, ettől függetlenül szerintem nagyon ott van. Az idei év egyik legkellemesebb filmes meglepetését hozta az Új világrend nálam.

 
Michel Franco fontos társadalmi problémákat tematizál, amelyek a világ bármely részén aktuálisak, a műfaji megoldásokkal mégis sok esetben pont ezeknek az élét tompítja. több»
 
A történetvezetés végig feszes, fenntartja a feszültséget, a szereplők motivációi teljesen érthetők és átérezhetők. (Néha talán túlzottan is. Több jelent ábrázolja (félelmetes hitelességgel), hogy fogságban lévő embereket hogyan kell végleg megtörni és testileg-lelkileg összezúzni. Ezen részek végignézéséhez erős idegrendszer kell.) több»
 
Az Új világrend megragadja a belső szerveidet, és nem ereszti, mint egy vallatótiszt. Te hol állnál egy ilyen helyzetben? Mit tennél? Mit érdemelnél? több»