Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Új világrend (2020)

Nuevo orden
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Naian González Norvind

Videók (3)

 
dadooo   2021. 06. 25.

legújabb vélemény

0

Eszméletlenül sötét hangulatú film, amelyre talán nem is számítana az ember ebben a műfajban. Nálam nagyon ütött az egész koncepció úgy, ahogy van. Mindenképpen érdemes belevágni!

 
Gyula   2021. 06. 24.

0

Bár a sztori eleje egy kissé döcögősen indult, ettől függetlenül szerintem nagyon ott van. Az idei év egyik legkellemesebb filmes meglepetését hozta az Új világrend nálam.

 
varjú   2021. 05. 07.

0

Húsba vágó történet, amiből szerintem nagyon sokat lehet tanulni. Egy biztos, hogy egyszer nem elég megnézni. Elképesztően fajsúlyos sztori!

 
Michel Franco fontos társadalmi problémákat tematizál, amelyek a világ bármely részén aktuálisak, a műfaji megoldásokkal mégis sok esetben pont ezeknek az élét tompítja. több»
 
A történetvezetés végig feszes, fenntartja a feszültséget, a szereplők motivációi teljesen érthetők és átérezhetők. (Néha talán túlzottan is. Több jelent ábrázolja (félelmetes hitelességgel), hogy fogságban lévő embereket hogyan kell végleg megtörni és testileg-lelkileg összezúzni. Ezen részek végignézéséhez erős idegrendszer kell.) több»
 
Az Új világrend megragadja a belső szerveidet, és nem ereszti, mint egy vallatótiszt. Te hol állnál egy ilyen helyzetben? Mit tennél? Mit érdemelnél? több»