Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Kéjlak
 
indingo   2017. 04. 11.

Én már annyira hozzászoktam az amerikai móvikhoz, hogy talán pont ezért picit untam ezt a változatot, a lopott amcsi verzió jobban bejött. Az ötlet elég jó azt el kell ismerni.

 
Deku   2017. 10. 23.

Én kifejezetten szeretem az ilyen és ehhez hasonló típusú filmeket amik ilyetén módon szórakoztatnak. Az én véleményem az hogy könnyen szerethető aranyos kis film lett ez remek történettel és vállalható apróbb hibákkal.


 
Lonka   2016. 02. 19.

Összességében egy jó film. Nem is nagyon ismerek más holland filmet. A szereplők nem olyan jó képűek, mint az amerikai másolatban, de sebaj. Picit lassan álmoskásan indul, de utána beindul.

 
kissjanos21   2016. 01. 07.

Imádtam ezt a filmet. Jó a történet, nagyon szeretem az ilyeneket, amikben sok a csavar és csupán a legvégén tudod meg az igazságot, ami teljesen más, mint amire a film közben gondolsz. Viszont az ilyen filmek nem azonnal az elejétől pörögnek, mivel lépésenként kell felépíteni a történetet. A színészi játék zseniális, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Jó ez a film, nagyon tetszett, izgalmas, végig leköti a figyelmet, és igencsak tele van jobbnál jobb csavarokkal. Jó a történet, sok a csavar és csupán a legvégén tudod meg az igazságot, ami teljesen más, mint amire a film közben gondolsz. A színészi játék zseniális, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.