Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
23
Képek
2
Videók
 
Charvi30   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Tartottam kicsit ettől a filmtől. Valahogy tudtam, hogy nagyon nagy hatással lesz majd rám, és persze a teljes napomra kihat majd az alaphangulata. Én annyit mondanék, hogy mindazon túl, hogy nagyon szívhez szóló volt az egész, azt hiszem, hogy alapjaiban változtatott meg.

 
sziazo   2020. 05. 07.

Oké, ez egy rendkívül szívszorító történet, így nagyon hangulatban kell lenni hozzá, hogy az ember meg tudja nézni anélkül, hogy nyomasztóvá válna az egész. Ugyanakkor nagyon tanulságosnak is találtam az történetet.


 
Sniper   2020. 04. 11.

A téma jó, igazi élet írta történet. A forgatókönyv is rendben van, tehát minden adott volt egy erős, eredeti, valóban megindító történethez. De a színészek alakítása sajnos annyira gyenge és színpadias, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, pedig nem vagyok egy érzéketlen, kemény alak. Ennek ellenére úgy gondolom, érdemes megnézni, de azért ne legyenek túlzott elvárásaink!

 
Torres9   2020. 03. 02.

Az én ízlésemnek túlságosan szentimentális, ugyanakkor kicsit olyan, mintha az egyetemes remény üzenetét közvetítené. Könnyed melodráma, melyben egyszerre van jelen a fájdalom és az irónia, bizakodás, félelem. Ezzel aztán nem sok konkrétumot árultam el róla, de talán nem is nagyon érdemes filozofálgatni róla, inkább nézze meg, akit érdekel, és döntse el, mit adott neki.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.