Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
70%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
23
Képek
2
Videók
 
Hakapeli   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

0

Tartottam kicsit ettől a filmtől. Valahogy tudtam, hogy nagyon nagy hatással lesz majd rám, és persze a teljes napomra kihat majd az alaphangulata. Én annyit mondanék, hogy mindazon túl, hogy nagyon szívhez szóló volt az egész, azt hiszem, hogy alapjaiban változtatott meg.

 
gumisxxx   2020. 05. 07.

0

Oké, ez egy rendkívül szívszorító történet, így nagyon hangulatban kell lenni hozzá, hogy az ember meg tudja nézni anélkül, hogy nyomasztóvá válna az egész. Ugyanakkor nagyon tanulságosnak is találtam az történetet.


 
Dézsi   2020. 04. 11.

0

A téma jó, igazi élet írta történet. A forgatókönyv is rendben van, tehát minden adott volt egy erős, eredeti, valóban megindító történethez. De a színészek alakítása sajnos annyira gyenge és színpadias, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeime... több»

 
Tádé   2020. 03. 02.

0

Az én ízlésemnek túlságosan szentimentális, ugyanakkor kicsit olyan, mintha az egyetemes remény üzenetét közvetítené. Könnyed melodráma, melyben egyszerre van jelen a fájdalom és az irónia, bizakodás, félelem. Ezzel aztán nem sok konkrétumot árultam ... több»

Galéria (23)

Videók (2)