Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Flight 7500
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kóborló   2020. 01. 09.

legújabb vélemény

Nem ez a film fogja meghozni a kedved a repüléshez

Minden emberben vannak valós dolgok iránti félelmek, és erre próbál a horror műfaja sok esetben reflektálni. Na már most, amikor az ember egy repülőgépes utazáson vesz részt, nagyobb félelme nem is lehetne azon kívül, hogy valami történik a géppel. Általában az utasok mindig valami műszaki eredetű probléma elkerülése érdekében mormolnak el egy imát, de mi van akkor, ha az utazás során a problémákat természetfeletti erők generálják? Na, ez az a fajta helyzet, amire soha nem készülhet fel az utas, és jelen esetben a Flight 7500 című film nézője sem. Nem titkolom, engem igencsak meglepett ez a film. Nem támasztottam magas elvárásokat vele szemben, csupán annyit, hogy a rövidke másfél órányi műs... több»

 
Anti007   2019. 05. 01.


Szeretem a repülőn játszódó filmeket,és ilyen műfajban horrort még nem láttam. Tetszett ez a film. Jók a karakterek,érdekes,és szerintem olykor kellőképp nyomasztó, ijesztő. Egy dvd megjelenést, mindenképp megérdemelne (de még egy kéi gyenge filmet tekintve) moziban is megállná a helyét.


 
Cintii9913   2015. 01. 27.

Egy igazi repülőgép katasztrófa.... Még soha nem repültem, de egy ideig biztos, hogy nem is fogok... Egyik nagy félelmem, hogy lezuhan a gép, ez után a film után pedig nem igazán fogok repülni egy jó darabig :D

 

A filmet eredetileg 2012-ben mutatták volna be.

(Kóborló )
 

A filmben használt járatszám (7500) egy kód, amit az eltérített repülőgépekre használnak.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.