Nagyon megfogott amikor láttam. Két zseniális színész, van benne humor, de a hangulata az egész filmnek mégis tragikusan drámai. Érdemes mindenkinek végig nézni, tanulságos! :)
Hatalmas a ket szinesz jateka. A film otlete egyedi es motivalo. Van az egeszben valami magaval ragado es meghato, mikozben abszolut szorakoztatott a film.
Vígjáték, de mégis dráma? Hát így lehet, két remek színésszel! :) Nagyon humoros, közben pedig mégis van mondanivalója, Freeman és Nicholson remek alakítást nyújtanak.
Motiváló, ahogy öregkorra mennyi dolgot akarnak megtenni a halál előtt. Érdekes film, nekem tetszett.
Nekem tetszett ez a film, persze nem nehéz erről a témáról jó/ nézhető filmet készíteni. A színészek zseniálisak, mindkettőjüket nagyon szeretem. Régen láttam, ha leadnák valahol biztosan újra megnézném.
Életem egyik legjobb filmje! Ez az a film, amiben nincs romantika, nem nyálas sztori, és mégis sírok a végén. A történet remek, valóságos, bárkivel megtörténhet és rádöbbentheti dolgokra. Morgan Freeman alapból benne van a legjobb színészeim listájáb... Több
Már a szereplőgárda is előrebocsájtja a sikert. A sztori is nagyon el van találva és abszolút elgondolkodtató. A végét is csak imádni és megkönnyezni lehet.