Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
3
Képek
3
Videók

Vélemények: A fiú, akit Karácsonynak hívnak (2021)

 
Dorkateo   2022. 01. 16.

legújabb vélemény

0

Egy újabb eredettörténet a karácsonyról és Mikulásról. Kifejezetten szerethetőnek találtam, pedig nem vagyok oda a mesefilmekért. A főszereplő fiú elképesztően jó választás volt a szerepre, nekem nagyon bejött a hatalmas szemeivel. És azt is kedvelte... több»

 
Artemisia   2021. 12. 25.

6
Amikor a karácsony gyerekcipőben járt

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Netflix a Klaus - A karácsony titkos történe után az idei ünnepi szezonra is egy fantasztikus karácsonyi eredetfilmet dobott piacra. Matt Haig regényének adaptációja azonban nem a megszokott oldaláról közelíti meg a karácsonyi mitológiát. A történe... teljes kritika»


 
Lubi   2021. 11. 24.

4
Nikolas és a karácsony igaz története

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Netflix legújabb meséje olyan fantasyutazásra invitál, amiből a karácsony eredetmítoszára is fény derül. A fiú, akit Karácsonynak hívnak Középföldéhez vagy a Csillagok háborúja galaktikus birodalmához hasonló, varázslatban gazdag világot teremt, mi... teljes kritika»

 
Klauka89   2021. 12. 18.

2

Ez a film a trailer után rendkívül gyorsan felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon szimpatikus kis mesének indult, a gyerekeket tuti, hogy elvarázsolja. Még a közepe felé gondoltam azt, hogy huh, ez nagyon mese, és nyilván nem felnőtteknek való, hanem ... több»

1
 
indingo   2022. 01. 07.

1

A 2021-es karácsonyi filmfelhozatalból a legjobb darab. Valóban becsempész egy kis karácsonyi hangulatot a szívekbe. Magával ragadó a látványa, és a történet is igazi családi darab.

 
Eastern79   2021. 11. 25.

0
Mikulás-eredettörténet a'la Netflix

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szó se róla, látványos mesét hoztak össze a Netflix háza táján, de ezen kívül egyedül Maggie Smith vendégszereplése volt számomra az egyetlen pozitívum. Borzasztóan szájbarágós, infantilis, és sokszor az volt az érzésem, hogy összeollóztak pár jelenetet a Pán Péterből, a Narniából vagy az Arany iránytűből, csak most más színészekkel és kicsit fapados stílusban. Van itt a trolltól kezdve a manókig minden, és nem biztos, hogy jó ez az eklektikusság, mert a gyerekeket totál össze fogja zavarni, a felnőttek meg unni fogják. Maggie Smith azonban még mindig elragadó.

 
Timcsi   2021. 12. 04.

0

Szerintem a látványra nem lehet panasz, remek átkötések voltak az egyes jelenetek között. A történet lendületes, de azt ne feledjük, hogy ez egy mese.

 
KCintia   2021. 11. 25.

0
Gyerekek biztosan élvezni fogják!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az én felnőtt fejemmel annyira nem jött át ez a film, de a gyerekek 100%, hogy élvezni fogják! Nagyon kalandos és szép tájakon visz végig a film/mese minket, de nálam ez ennyiben ki is merült. Egyedül a beszélő kisegér tudta feldobni az egészet.