Romantika a köbön

Romantika a köbön

A Grand Romantic Gesture
Cikkek

McKee-t férje és lánya arra biztatja, hogy miután elveszíti állását, kezdjen el főzni, ehelyett beiratkozik egy drámatanfolyamra, ahol beleszeret az ő Rómeójába.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Joan Carr-Wiggin
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2022.02.07. | Max (2024.12.13.)

2024.12.23 Ари Шандор

Életközepi szerelmi fellángolás

Ha nem fordult elő veled, vagy ha előfordult és beteljesedett szerelem, akkor felesleges végignézni, mert a sztori és az alakítások nem mondhatók fergetegesnek. Ha megtörtént, és csalódtál, akkor nem ajánlom, mert megráncigálhat érzelmileg. Érdekes kérdéseket vet fel egyébként a párválasztásról, a holtig tartó kényszerű együtt maradásról (anyagi vagy egzisztenciális megfontolásból). Az álmok feladása, önmagunk becsapása, megbántani a másikat hazug indokokkal, gyávaságból, önmagunknak hazudni egy életen át... Bár vígjátéknak írják, nem az. Lehet nézni egy lagymatag, egyszerű tévéfilmecskének, és lehet benne óriási drámát találni. A főszereplő hölgy kifejezetten kellemes külsejű, intelligens megjelenésű. Nem rossz film ez, de nem vidám.

2024.12.15 Fikatours_blogger

Vígjátékba csomagolt dráma

Ötven fölött valószínű, mindenki talál magának egy karaktert, amiben magára ismer. Az, hogy mennyire fogod élvezni a filmet, azon is múlik, hogy te melyik figurát alakítottad az életben, és milyen fordulatot hozott a te sorsodban.