Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2020. 02. 08.

legújabb vélemény

Kicsit megdöbbentő, hogy filmet csináltak ebből a sztoriból. Egy újságíró hazudik. És? Lehet 2020-ban, ahol a hírek 90% -a fizetett hazugság, ezen már nem húzom fel a szemöldököm. Semmi fordulat, katarzis vagy izgalom. Hazudik, lebukik, vége. A színészi játék se túl impozáns, de legalább valóságszaga van. Ráismertem egy 8 éves lódító kétségbeesett kisgyerekre...

 
elekm90   2019. 02. 26.

Nem rossz film, olykor kicsit lassú a cselekmény, de érdekes az alapsztori. A második felére jobban beindul. 7/10


 
Barthy   2015. 09. 02.

A bemutató alapján nagyon vártam a filmet és szerencsére csalódnom se kellett benne. Egy nagyon vagány nagyon jól összerakott filmet kaptam, ami tele volt sok jól megkomponált zenével és humorral. Szórakoztató és aranyos szereplőkkel volt tele. Imádtam. :)

Hayden Christensen

A film összbevétele 724 744 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Charles Lane szerepét, Greg Kinnearnek szánták.

(rbernadett)
 

Charles Lane elmondása szerint, a jelenet, amelyben Lane felelősségre vonja Stephen Glasst a The New Republic címlapjai előtt, pontosan így zajlott a valóságban is.

(rbernadett)
 

Melanie Lynskey az egész filmben ugyanazt a ruhát viseli, egyszer sem öltözik át.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.