Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

A következő három nap (2010)

The Next Three Days
Filmadatlap
 
28
Szereplők
27
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Szarka Eszter   2020. 06. 16.

legújabb vélemény

0

Fantasztikus ,izgalmas film. Érdekes volt,néha inkább a rendőröknek szurkoltam. Minden percét élveztem.

 
indingo   2016. 02. 17.

0

Alapvetően egy jó film kisebb-nagyobb hibákkal. Tetszett, hogy - amerikai filmekkel ellentétben - nem jött össze minden elsőre. Képtelennek tartom persze, hogy néhány YouTube-os video megnézése, és olyan emberrel való beszélgetés után, aki valamikor ... több»


 
Deku   2017. 10. 22.

0

Ezt el kell ismerni, hogy nem tartozik a legizgalmasabb és legfrappánsabb filmek közé sem. Nem tudom feldicsérni ezt a filmet mivel nem tetszett, nem az én ízlésemnek volt való.

 
Filmelemző   2018. 04. 21.

4

Az egyik legjobb szabadulós akció-thriller, amit valaha láttam. Paul Haggis, az inkább forgatókönyvíróként, mint rendezőként híressé vált filmes, remek darabot rakott össze Russell Crowe és a szexi Elizabeth Banks kiemelkedő alakításaival. A végeredm... több»

 
Berto49   2016. 12. 14.

0

Újra, talán harmadjára néztem meg, de ugyanúgy tetszett, mint az első alkalommal. Egyre inkább kedvelem az Új-Zélandon született színészt, R. Crowe-t. A sztori ugyan elég kiagyalt, ilyen tervet ember nem tud megtervezni és végrehajtani, de ez egy fil... több»

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Veletlenul akadtam ra, de azonnal berantott es egyaltalan nem bantam meg. Gondolkodos, remenykedos, szervezkedos krimi, ami nem engedi lankadni a figyelmet egy pillanatig se. Kulon orom volt szamomra, hogy nem ment a filmben minden, mint a karikacsap... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

0

Nagyon tetszett.Izgalmas,agyalós,dinamikus kis mozi.Russell Crowe nagyot alakít itt is,ez a szerep zseniálisan áll neki.Mindenképpen többször nézős.

Galéria (7)

Videók (1)

A film összbevétele 67 448 651 dollár volt (imdb.com).

 

Russel Crowe volt Paul Haggis első választása a főszerepre. Crowe épp végzett a Robin Hood forgatásával, ami annyira megterhelő volt, hogy egy ideig nem akart dolgozni. A forgatókönyv végül meggyőzte őt.

(jakedave )
 

Amikor a Brennant család áthalad a repülőtéri biztonsági ellenőrzésen, a képernyőn a körözött bűnözők között megjelenik Osama Bin Laden arcképe is.

(SódóGA)
 

A filmben szereplő labor telefon- és fax-száma megegyezik a Monroeville-i Egészségügyi Szolgálat számával.

(SódóGA)
 

Mark Isham nem vállalta ennél a filmnél a zeneszerzést, mert nagyon kiakadt azon, hogy Paul Haggis kilépett a szcientológiai egyházból, amelynek Isham még mindig a tagja.

(SódóGA)
 

Paul Haggis és Olivia Wilde egy napon születtek.

(SódóGA)
 

A “beverhető kulcs” technika valóban működik a cilinderes záraknál.

(SódóGA)
 
Azok tegyenek a filmmel egy próbát, akiket érdekel Russel Crow megfelelően kidolgozott feleségszöktetése, de csak ritkán csap bele az akcióba. több»
 
Azon nagyon kevés film közé tartozik, mely akárhányszor újranézhető, mert mindig hatással lesz ránk. Egyaránt ajánljuk az akciófilm kedvelőknek és a mélyebb érzések megjelenítésére vágyó, dráma szeretőknek is. Izgalmas, fordulatos, szerethető alkotás Russell Crowe és Elizabeth Banks kiemelkedő játékával. több»