Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
59

Brooklyn legmérgesebb embere (2014)

The Angriest Man in Brooklyn
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
T.Andras   2017. 06. 09.

A film egyszerre komikus és drámai, e két műfaj határán lavíroz. Számtalan kérdést felvet és elgondolkoztatja anézőt, ami nekem különösen tetszett. A színészek is kiválóak voltak benne, mindenkihez passzolt a maga szerepe.

 
ocskol   2017. 08. 28.

Egyszer meg lehet nézni, de nekem sajnos nem tudta teljes mértékben lekötni a figyelmemet, mert annyira azért nem volt jó, hiába voltak benne fantasztikus színészek.


 
juliS   2015. 05. 26.

Sajnos a film nem lett annyira szenzációs, mint azt elvárhattuk volna. Robin Williams kétségtelenül korunk egyik legnagyobb színésze volt, ez pedig egyike az utolsó filmjeinek. Talán ez az, amiért olyan nagy elvárással fordulunk a film felé, és ha engedékenyek vagyunk, az is ennek tudható be. Így, vagy úgy, ez a film nem sikerült igazán jól. A forgatókönyv el lett kapkodva, az egész film is egy kapkodás, még is unalmas. Nem sikerül a karaktereket igazán átadni, majdnem totális katasztrófa.

 
Henk   2015. 05. 14.

Ez a film annyira rossz lett, hogy nehéz szavakat találni. Olyan, mintha egy kezdő operatőr vette volna fel a másnaposan próbáló színészeket. Nem is értem, hogy mit csinált a rendező. A forgatókönyvet át kellett volna írni, a jeleneteket pedig újravenni, más beállításokat használni. Sajnos ez a film nálam végzetesen leszerepelt.

 
matynero   2015. 04. 03.

Ez egy elég egyszerű történet, aminek mélységei is vannak. Nem úgy fogunk a filmre emlékezni, mint Robin Williams legnagyobb filmje, de ettől még megüti a színvonalat. Mindenféle erőlködés nélkül viszi vászonra a főhőst. Meg kell még említeni Mila Kunist, ugyanis az ő alakítása talán a legjobb a filmben. Ahogy mondtam, a film olyan átlagos, erre szoktam azt mondani, hogy egyszer nézős.

Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Mila Kunis
Robin Williams
Mila Kunis
Robin Williams
Mila Kunis
Mila Kunis
Melissa Leo
Peter Dinklage
Mila Kunis
Robin Williams
Robin Williams
Mila Kunis
Robin Williams
Robin Williams
Melissa Leo
Robin Williams
Robin Williams
Melissa Leo
Robin Williams
 
Brooklynban millió olyan dolog van, amin felhúzhatnád magad, ezért a legjobb, ha tudomást sem veszel róluk. Főleg ha egy agyadban elpattant érrel mászkálsz. több»
 

A filmet 2014 július 22-én DVD-n és Blu-ray-en is kiadták.

(ps)
 

Henry, Robin Williams karaktere azt mondta a fiának, hogy a sírkövén ez a dátum fog állni: 1951-2014. Ironikus, és egyszerre tragikus is, hogy Williams valóban 1951-ben született és 2014-ben hunyt el.

(ps)
 

Phil Alden Robinson húsz éves szünet után újra a rendezői székbe ült.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.