Vaksötét

Don't Breathe

2017.07.23 Lonka

Az ilyen alacsony költségvetésű trillereknél egy hibát szoktak elkövetni, hogy 10 perce megy a film már tudod a végkimenetelt. NA itt pont az ellenkezője történik pár perc alatt is sok minden történik ami megváltoztat mindent.

2016.10.16 MKristijan

Nem tudtam mire számítsak pontosan, a végére egy kerek történetet kaptunk. A reklámból levont dolog, miszerint megtudjuk milyen az amit a vak szereplő lát, nem volt valami hosszú. (Kicsit többet is láthattunk volna a vaksötétből :D)

2017.01.01 rainman

Kellemes meglepetés! Alapvetően nem kedvelem a horrorfilmeket, így elég nehezen vettem rá magam a megtekintésére, de alaptalan volt a vonakodásom, mert… 1. Ez nem horror film, hanem egy igen feszült thriller (minimális horror beütéssel). 2. Ez egy jó... Több

2016.09.26 Greeta

Remek kis film lett belőle, nem is gondoltam volna. Az idei év meglepetése.

2019.01.21 Timcsi

Mesterien kidolgozott film. Nagyon kegyetlen a története. Tetszett, hogy nem ragaszkodott a megszokott megoldásokhoz.

2019.04.28 petraszab

Egy idétlen, házban rohangálós filmre számítottam, de kellemesen csalódtam. Izgalmas és kerek történet, hiteles alakítások.

2020.10.12 jfruzsi97

Elég kemény thrillernek mondanám. Nagy jó alakítások, jó sztori, végig izgalmas volt. Nem mostanában láttam, de egy jelenet eléggé beleégett az agyamba. (a hús injekciós dolog)

2018.03.06 TribeBubu

Egyáltalán nem ijesztő, viszont fordulatos és drámai thriller. A Pánikszobára emlékeztetett, csak a rendezés nem volt annyira bravúros, mint amabban. (Azt azért meg kell hagyni, David Fincher szintjét nem lehet könnyű megütni.) Bár volt benne néhány ... Több

2017.01.13 Gigi

Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Voltak benne olyan részek, amik tényleg feszültté és izgalmassá sikerültek, de voltak olyanok is, amik egy kicsit sántítottak. Persze csak azért, mert azért ez a film is hoz néhány klisét. Voltak helyze... Több

2018.03.26 Queenakasha

Az utóbbi időkben a legjobb horror volt, amit láttam. Végre újat mutattak, jó történet, jó szereplők, de a leginkább kiemelkedő az hátborzongató feszültség ami végig maga alatt tart. Várom a folytatást.

2022.01.09 Annuska

Egyszerűnek tűnő történet, de van benne pár remek fordulat. Izgalmas a film, nem kiszámítható. A thriller műfaj kedvelői szeretni fogják.

2016.12.04 phanzetomox

Moziban nézve biztosan hatásos lehetett a film, viszont otthon nézve már kevésbé éreztem annak. Ellenben feltűnt rengeteg hiba a sztoriban, ami miatt sok szituáció kimenetele bosszantott. Ettől függetlenül izgalmas film, némi csavarral is a végén szóval ajánlom megnézésre.

2017.12.30 Zsceeeka

Szerettem nagyon, izgalmas thriller, jó az alapsztori is, és a színészi játék is meggyőző volt nekem. Izgalmas, félelmetesnek nem mondanám, mindenképpen szórakoztató.

2017.09.30 SzFa

A történet érdekesnek tűnt, még a megvalósítás sem volt olyan rossz, de az a csavar nem tetszett a nővel. Kifejezetten zavart az a megtermékenyítési kísérlet. Ja és ez nem horror.