Nem vártam sokat a sorozattól, ennek megfelelően eléggé pozitív volt a csalódás ami ért végül. Jól kidolgozott karakterek, érdekes téma. Az effektek néhol elég gagyik, de bőven elbírja a sorozat. Ajánlom.
Joshua Jackson nem tud kitörni a sorozatok világából. Ez mondjuk egy remek kis sci-fi történet lett. Rejtélyes, a cím nem csal.
Nem hibátlan, de az X-akták után vevő vagyok a hasonló filmekre, sorozatokra. Itt nagyon odafigyeltek, hogy használható karakterek legyenek, jó kis sztorik és rejtélyek. A 4. évad kicsit kifulladtnak tűnt, de csak pár rész volt töltelék. Az ötödikbe nagyon beleadtak apait-anyait. És ami ritka, van lezárás. Nem egy újabb elhagyott projekt. Ezért 5 csillag.
Anno mikor elkezdtem és a 3. évadig jutottam, a legjobb sorozatnak tartottam. Most viszont nem visz rá semmi, hogy folytassam, ahol abba hagytam:( Valahogy kifogyott az érdeklődésem, de nem azért mert nem tetszett...
Ez aztán egy tuti jó kis sorozat! Eleinte nehéz volt néznem, mert engem például a Dunham ügynököt alakító színésznő rettenetesen taszít. Ez alatt a hosszúra nyúlt sorozat alatt képtelen voltam megszokni, bár egy idő után már eredeti hanggal néztem az... Több
Izgalmas kis sorozat volt, bár pár résznek nem volt értelme, egész ideje alatt tudott újat mutatni. És a vége felé egy kicsit belezavarodtam. A karakterek nagyon jók voltak benne.
Hasonló sorozatok
Én is tudnám még nézni, de mintha ez sem folytatódott volna. Párhuzamos világról szól a történet, nem több, csak egy másik párhuzamos világról, ahol az eredetinél valamivel fejlettebb a civilizáció, ennek minden előnyével és hátrányával. Nagyon izgal... Több
Az egyik legjobb misztikus/sci-fi sorozat amit láttam. Tele van fordulatokkal és rejtélyekkel mint ahogy azt a címe is elárulja. A sorozat történetvezetése elég pörgős és izgalmas ügyeket oldanak meg.
Nagyon sokszínű film, érdekes cselekménnyel és egyedi, karakteres szereplőkkel, színészekkel. Agyalós, gondolkozós, összetett sztori, ami misztikus, elvont elemeket is tartalmaz. Nem egy sablon film.
A tartalmából ítélve nagyon rossznak gondoltam, de szerencsémre kellemeset csalódtam benne, ez egy nagyszerű sorozat, mindig vártam az új részeket epekedve, nagyon szeretem a jól alakító színészeket is benne.