Az elején jónak indult, de néha ellaposodik pár részen át, aztán mikor feladnám, hogy nem nézem tovább ezt a sorozatot, akkor megint jön valami csavar...úgyhogy még nézem:) 4csillag.
Érdekfeszítő és érdekes, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy valakik, valahol akár tényleg labornak vagy játszótérnek használhatják a világot. Sok csavarral és lendületes sztorival szórakoztat. Voltak részek, amikor kissé ellaposodott a dolog, de alapjában véve nagyon jól összerakott sorozat.
Rettentő jó sorozat. Kevés ilyen jó sci-fit csináltam az elmúlt években. Egyetlen negatívum az Olívia karaktere, rettentő borzalmas és taszító a karaktere nem tudtam 5 évadon keresztül megkedvelni.
Sajnos ezzel is az lett, mint a legtöbb sorozattal, aminek nekiálltam: Egy idő után elkezdett idegesíteni a töketlenkedés vgay az időhózás. Összeségében viszont, amit láttam, az rendkívül ötletes, jó láványvilágú filmek néhol irritáló színészekkel
Mindenki az új X-Aktákat várta ettől a sorozattól, de mégis más lett. Eleinte hasonlított ugyan rá, de később a saját útjára lépett és ott is megállta a helyét.
Ahogy a címben is említettem, eléggé kisebbségben érzem magam a véleményemmel. Engem sok esetben kifejezetten irritálnak a sorozatban az esetekre adott magyarázatok. Néha-néha belevisznek pár tényt is, de mellette pedig tudományosnak tűnő maszlaggal... Több
Hasonló sorozatok
Akkoriban, amikor a széria futott a tévében valahogy lemaradtam róla, és csak tavaly pótoltam a hiányosságot, de akkor néhány nap alatt ledaráltam az egészet. Ez így pont jó volt, annyira talán nem kötött volna le, hogy hétről hétre kövessem, így vis... Több
A rejtély az egyik nagy kedvencem volt, igazán sajnáltam, amikor véget ért. Végre egy újabb sorozat, amely nagyjából az X-akták hangulatát vitte tovább, aminek szintén nagy rajongója voltam. De mégis, a sorozat legnagyobb pozitívum John Noble volt, a... Több
Az első pár évad nagyon ütött, aztán elkezdtek belekeveredni magukba, mint a Lost... a végén már alig vártam, hogy vége legyen.
Annak ellenére, hogy egyáltalán nem rajongok a sci-fi filmekért, ez a sorozat teljesen lebilincselt, és csak úgy faltam a részeket. Érdekes mondanivaló, mozgalmas cselekmény.