A remény rabjai

The Shawshank Redemption

2015.02.10 chacky

Természetesen ez a film MUST SEE kategória! Többször nézős. Gyönyörű alkotás. Olyan mondanivalóval mint a kitartás, a barátság, a szeretet. Egy igazi klasszikus, mindenkinek látnia kellene. Teljes joggal mondják azt, hogy minden idők egyik legjobb fi... Több

2015.02.04 keepingboy69

Stephen King mesterműve igazán remek lett a filmvásznon is. Zseniális mozi, látni kell, pont. :)

2015.01.29 stiefelism

Fantasztikus volt, az egyik legjobb adaptáció. Nagyon jól mutatja, hogy milyen lehet egy börtönben tölteni egy életet.

2015.03.31 dedina

Kivalo film, elgondolkodtato, nem tul kiszamithato. Sok mondanivaloja van, mindenkinek csak ajanlani tudom.

2015.01.26 kitka6

az egyik legjobb film, amit eddig láttam. végre egy stephen king film, ami regényhűen lett adaptálva!

2015.01.26 Betyus

A legjobb Stephen King film :) Aki néz/olvas King-et szerintem mind látta, főleg, hogy a toplisták élén van. Elgondolkoztató, mély film. Ha össze kéne válogatnom pár filmet, mit mutatnék meg a gyerekemnek az én koromból, ez tuti közöttük lenne. 5/5

2015.01.26 palacsinta

Fantasztikus film fantasztikus színészekkel. Ötös!

2015.01.25 dj.piszu

Zseniális, megható, reményt adó alkotás!

2015.01.23 mozimániás1992

Zseniális film, egyik nagy kedvencem. Kifejezetten tetszik benne az emberi kapcsolat.

2015.01.21 zayin

Ritkán adok 5 csillagot olyan filmnek, amit olvastam könyvben, mert egy kicsit mindig többet várok és csalódok. Itt azért nem volt nagy, ez egy jó film, remek színészekkel, tisztességes, jó rendezéssel.

2015.03.17 kotipeter

Hatalmas fim. Minden idők legjobbja, teljes mértékben egyetértek vele. Számomra is a legjobb film, annyi minden van benne és olyan tökéletesen, hogy még egy filmet nem tudnék mondani, ami szinte hibátlan. Kitartás, barátság, szeretet, igazság, drámai elemek, minden van benne. Gyönyörű film.

2015.03.13 [email protected]

Bármikor újranézem ezt a filmet, hiába nagyon hosszú én még néztem volna tovább. Izgalmas és egyben megrázó is.

2015.02.04 tonic85

Az egyik legjobb Stephen King regény és filmben is fantasztikus. A színészek is hozzátesznek a maximális pontszámhoz. Csak ajánlani tudom!

2015.01.30 norbikess

Nem hiába az az elismerés amit kapott az évek során..méltóan van minden idők legjobb filmjei között! Kiváló sztori, színészi alakítás!