Egyszerűen zseniális! Nem túlzóak a "minden idők legjobbja" írások! Ajánlom mindenkinek, azoknak is, akik egy-egy műfaj szerelmesei, és nem szoktak megnézni beskatulyázhatatlan drámákat. Ezt látni kell. Szuper történet, kifogástalan játékkal. Attish was here.
Alapvetően kedvelem a Stephen King adaptációkat, ez is egy jól sikerült film lett. Számomra nem a legremekebb mű, de mindenféleképpen érdemes legalább egyszer az életben megnézni.
Az egyik legkiválóbb alkotás, amit valaha láttam. Nem hiába -messze- a top10-ben van nálam. Nincs üresjárat a filmben, izgalmas, sok helyen megható, és értékes gondolatokat közvetít az összetartozásról, küzdeni akarásról, és a minden körülmények közt kitartó élni akarásról.
Csodálatos történet, nagyon érzékletesen mutatja be azon problémákat ami a börtönökben jelen van! Nagyon szomorú film , igaz emberi értékek megtalálhatók a filmben! 9/10
Fantasztikus volt, az egyik legjobb adaptáció. Nagyon jól mutatja, hogy milyen lehet egy börtönben tölteni egy életet.
Sokan mondták, hogy jó film, de csak most vettem rá magam, hogy megnézzem. Valóban örök klasszikus.
Kivalo film, elgondolkodtato, nem tul kiszamithato. Sok mondanivaloja van, mindenkinek csak ajanlani tudom.
az egyik legjobb film, amit eddig láttam. végre egy stephen king film, ami regényhűen lett adaptálva!