Nagyszerű film, remek színészekkel, hibátlan színészi alakításokkal, a sztori zseniális. Akár csak ez a film!Érdemes megnézni!!Részemről csillagos ötös! ;)
Egyik kedvenc filmem, amit már jó néhányszor megnéztem. Igazi börtönös film, a börtönbeli életet hűen tükrözi! Kíváló színészi játék! Örök klasszikus! 10/10
A film az ártatlan bebörtönzésről elképesztő képet ad! A cselekmény magával visz, kicsit úgy érzed te vagy az egyik rab aki csak megfigyeli az eseményeket.. Ajánlom mindenkinek!
Klasszikus, többször láttam már és ha találkozom új emberekkel akik nem láttak, megnézetem velük. Mindenképpen az alapok közé tartozik.
A börtön filmek csúcsa! Alapmű, és ezt bizonyítja az IMDB is, hisz első helyen pozíciónál. A két főszereplő színészi játéka nagyon jól mutat a vásznon, de a mellék karakterek is tökéletesek!
Ilyen alkotás nagyon ritka! Magával ragadó börtön filmet csak egyet tudunk mondani, és az nem más mint ez a film! Elképesztő film!
Börtönös filmek koronázatlan királya! Nagyon jó szereposztás, remek sztori, hibátlan film Stephen King talán legjobb regényéből.
Egyszerűen zseniális! Nem túlzóak a "minden idők legjobbja" írások! Ajánlom mindenkinek, azoknak is, akik egy-egy műfaj szerelmesei, és nem szoktak megnézni beskatulyázhatatlan drámákat. Ezt látni kell. Szuper történet, kifogástalan játékkal. Attish was here.
Alapvetően kedvelem a Stephen King adaptációkat, ez is egy jól sikerült film lett. Számomra nem a legremekebb mű, de mindenféleképpen érdemes legalább egyszer az életben megnézni.
Az egyik legkiválóbb alkotás, amit valaha láttam. Nem hiába -messze- a top10-ben van nálam. Nincs üresjárat a filmben, izgalmas, sok helyen megható, és értékes gondolatokat közvetít az összetartozásról, küzdeni akarásról, és a minden körülmények közt kitartó élni akarásról.