Huh ebben a kategoriaban a halalsoron mellett ez a masik kedvenc filmem.veluk nevetsz sajnalod oket,majd sirsz veluk majd ujra nevedsz es a vegen elmosolyodsz.ha nem lattad meg ,ne hagyd ki semmikepp
Bár sokan mondják, hogy A remény rabjai minden idők egy legtúlértékeltebb filmje, de az biztos, hogy egy felemelő és megható alkotás a reményről és a kitartásról. Nem utolsó sorban pedig a legjobb Stephen King adaptáció.
Kinget imádom, de nem minden könyvét filmesítették meg jól (pl.a Cujo katasztrofális). De ez fantasztikus lett. Emberi, szívbe markoló. Klasszikus!
Nagyszerű film, remek színészekkel, hibátlan színészi alakításokkal, a sztori zseniális. Akár csak ez a film!Érdemes megnézni!!Részemről csillagos ötös! ;)
A film az ártatlan bebörtönzésről elképesztő képet ad! A cselekmény magával visz, kicsit úgy érzed te vagy az egyik rab aki csak megfigyeli az eseményeket.. Ajánlom mindenkinek!
Klasszikus, többször láttam már és ha találkozom új emberekkel akik nem láttak, megnézetem velük. Mindenképpen az alapok közé tartozik.
A börtön filmek csúcsa! Alapmű, és ezt bizonyítja az IMDB is, hisz első helyen pozíciónál. A két főszereplő színészi játéka nagyon jól mutat a vásznon, de a mellék karakterek is tökéletesek!
Az egyik legjobb adaptáció amit valaha láttam és szerintem egyáltalán nem túlértékelt mint sokak mondják.Az egyik kedvenc Stephen King filmem!
Ilyen alkotás nagyon ritka! Magával ragadó börtön filmet csak egyet tudunk mondani, és az nem más mint ez a film! Elképesztő film!