Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
7
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 08. 11.

Nem rossz film ez csak nem szól semmiről, de bőven nézhető. A film visszavezet bennünket a második világháború végére, ahol az angolok 5 szilveszter nagyságú hedonizmusban ünneplik a vérontás végét ( csak az európai fronton). Ebbe a buliba csöppennek bele főhőseink Margit aki elcsatangol és Erzsébet aki lohol utána.

 
Dorkateo   2016. 10. 26.

egy kis 'római vakáció' feeling, kicsit gyengébben, mégis szórakoztatóan.


 
kisssjanka   2018. 07. 14.

Szórakoztató film, de kicsit ferdén hozza vissza a korabeli hangulatot, nem jön át eléggé a 40-es évek hangulata, csak egy bizonyos oldalról kapunk betekintést.

 
T.Andras   2017. 08. 27.

Valós eseményeken alapuló film, amely számos kitalált történettel lett gazdagítva, melyeknek szinte csak a képzelet szabott határt. Izgalmas volt, jópofa, tetszett. Érdemes megnézni.

 
kicsimano   2016. 11. 08.

A Hercegnők éjszakája egy igazán szórakoztató film. Amit külön kiemelnék, az a hangulata. Mikor véget ér a háború, a tömeg valóságos eufórikus hagulatba kerül, s ez a hangulat a nézőt is magával ragadja.

Sarah Gadon
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Bel Powley
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Bel Powley
Jack Gordon
Jack Laskey
Sarah Gadon
Bel Powley
Emily Watson
Sarah Gadon
Rupert Everett
Bel Powley
Sarah Gadon
Jack Reynor
Jack Reynor
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Bel Powley
Rupert Everett
Bel Powley
Sarah Gadon
 
Elsőre nehéz elhinni, pedig tényleg megtörtént: a II. világháború véget értét ünneplő londoni népünnepélyen inkognitóban ott bulizott Erzsébet hercegnő és Margit hercegnő is, és még csak le sem buktak. Erről szól ez a film. több»
 
A filmtől nem szabad elvárni komoly mondanivalót, hiteles jellemábrázolást és meglepő fordulatokat. Ha ezeket az elvárásainkat félretesszük, akkor nagyon jót fogunk szórakozni. több»
 
Kellemes, kosztümös kaland-vígjátékot vártam, ostoba, bulvárízű tanmesét kaptam. A Hercegnők éjszakája egyértelmű anyagi és művészi bukás. több»

A film összbevétele 4 779 170 dollár volt (imdb.com).

 

A film 1945. május 8-án játszódik. A Trafalgar Square jelenetet 2014. május 8-án vették fel, a "VE éjszaka" 69. évfordulóján.

(Mavil)
 

A tánc neve, melyet Margaret mutat Erzsébetnek a Lindy Hop. Igen népszerű volt a swing korszakában.

(Mavil)
 

A Chelsea Barracks jelenetben látható katonai jazz banda valójában az Echo 42 Jazz zenekar.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.