Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
7
Videók
 
lucy07   2019. 12. 27.

legújabb vélemény

Nagyon megtetszett az előzetese ezért megnéztem. Nem találtam unalmasnak egy percig sem vitt magával a történet ahogy elszakadt egymástól a két testvér és mi végigkövettük a kalandos útjukat igazán szórakoztató volt az már biztos. A vége nos ennek nem lehetett más véget összehozni szóval jó volt az is.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 11.

Nem rossz film ez csak nem szól semmiről, de bőven nézhető. A film visszavezet bennünket a második világháború végére, ahol az angolok 5 szilveszter nagyságú hedonizmusban ünneplik a vérontás végét ( csak az európai fronton). Ebbe a buliba csöppennek bele főhőseink Margit aki elcsatangol és Erzsébet aki lohol utána.


 
Dorkateo   2016. 10. 26.

egy kis 'római vakáció' feeling, kicsit gyengébben, mégis szórakoztatóan.

 
kisssjanka   2018. 07. 14.

Szórakoztató film, de kicsit ferdén hozza vissza a korabeli hangulatot, nem jön át eléggé a 40-es évek hangulata, csak egy bizonyos oldalról kapunk betekintést.

 
T.Andras   2017. 08. 27.

Valós eseményeken alapuló film, amely számos kitalált történettel lett gazdagítva, melyeknek szinte csak a képzelet szabott határt. Izgalmas volt, jópofa, tetszett. Érdemes megnézni.

 
kicsimano   2016. 11. 08.

A Hercegnők éjszakája egy igazán szórakoztató film. Amit külön kiemelnék, az a hangulata. Mikor véget ér a háború, a tömeg valóságos eufórikus hagulatba kerül, s ez a hangulat a nézőt is magával ragadja.

 
tamas84   2016. 01. 05.

Tegyétek félre az előítéleteiteket, ez a film nagyon-nagyon szórakoztató. Rengeteget nevettünk rajta, de amikor kicsit drámaira vált a hangsúly, nos, ott akadnak gyenge pontok. Erős négyes!

Sarah Gadon
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Bel Powley
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Bel Powley
Jack Gordon
Jack Laskey
Sarah Gadon
Bel Powley
Emily Watson
Sarah Gadon
Rupert Everett
Bel Powley
Sarah Gadon
Jack Reynor
Jack Reynor
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Bel Powley
Rupert Everett
Bel Powley
Sarah Gadon

A film összbevétele 4 779 170 dollár volt (imdb.com).

 

A film 1945. május 8-án játszódik. A Trafalgar Square jelenetet 2014. május 8-án vették fel, a "VE éjszaka" 69. évfordulóján.

(Mavil)
 

A tánc neve, melyet Margaret mutat Erzsébetnek a Lindy Hop. Igen népszerű volt a swing korszakában.

(Mavil)
 

A Chelsea Barracks jelenetben látható katonai jazz banda valójában az Echo 42 Jazz zenekar.

(Mavil)
 

Ebben a filmben Roger Allam alakítja azt a karaktert, aki segít Margaret hercegnőnek. A The Queen (2006) című filmben hasonló szerepben tűnt fel, ugyanis ott Robin Janvrin bőrébe bújt, és Margaret hercegnő testvérének, Erzsébet királynőnek az asszisztensét formálta meg.

(Mavil)
 

Sarah Gadon és Emily Watson korábban már játszottak együtt a Belle című filmben.

(Mavil)
 
Elsőre nehéz elhinni, pedig tényleg megtörtént: a II. világháború véget értét ünneplő londoni népünnepélyen inkognitóban ott bulizott Erzsébet hercegnő és Margit hercegnő is, és még csak le sem buktak. Erről szól ez a film. több»
 
A filmtől nem szabad elvárni komoly mondanivalót, hiteles jellemábrázolást és meglepő fordulatokat. Ha ezeket az elvárásainkat félretesszük, akkor nagyon jót fogunk szórakozni. több»
 
Kellemes, kosztümös kaland-vígjátékot vártam, ostoba, bulvárízű tanmesét kaptam. A Hercegnők éjszakája egyértelmű anyagi és művészi bukás. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.