Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
45
Képek
2
Videók
A titkárnő
 
Nagy Zsolt   2019. 04. 25.

legújabb vélemény

Az 50 akármilyen árnyalatának eredetije

Egyezek az előttem szólóval, hogy erről másolták (rosszul) a szoft-szado-mazo árnyalatos "őrületet", sorozatot. Annak ellenére, hogy van az egész filmnek némi humoros mellékhatása, azzal nem ront az erotikán, amiből pedig több is lehetett volna. Mondanivalója: kell egy megfelelő ember, aki rátapint a lényegedre, akármennyire gagyi is vagy, és onnantól beteljesülsz. :)

 
dailyfilmsan   2018. 05. 07.

Megvan honnan lett koppintva a szürke ötven árnyalata :D Mint a lusta diák szakdolgozata egy kész terméket átmixelve hozott létre egy "új sztorit" az író. Az alapja tuti ez a film volt. Nagy hatást nem gyakorolt rám csak a fancsali ábrázatot véste a képembe. Nem tudom hova tenni ezt a filmet mert borzasztó a színészi játék de van valamiféle mondanivalója. Mégpedig az hogy az elfajzottaknak is van jövőjük és boldogságuk.


 
Ghotik   2016. 09. 28.

Különleges film, egyáltalán nem sablonos. Egész jó kis dráma, ami érzelmileg hatásos, de kicsit lehetne tartalmasabb. A színészek alakítása tetszett, jó karakterek.

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Várakozás volt bennem a film iránt, de nem lett az a húha kategória. Amolyan egyszerű és nézhető kategória. Ami persze nem feltétlen rossz. Még valamilyen szinten el is szórakoztatott. Egyszer meg lehet nézni bárki számára.

 
bahhama   2017. 08. 28.

Szerettem a filmet, sajátos hangulata van, jó kis film ez! Mindenkinek a maga párja - ez a mottó illik rá leginkább. Ugyanis mindenki egy puttonnyal érkezik a világra, szerencsés, ha megtalálja azt, aki segít neki kicsomagolni. A film hangulatához nagyon simul a két Leonard Cohen dal.

A film összbevétele 9 304 609 dollár volt (imdb.com).

 

Maggie Gyllenhaal a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.