Addams Family - A galád család

The Addams Family

2019.02.05 Owotonor

Komor és vicces hangulatos darab, fekete humorral átitatott, egyértelműen a szekrényes jelenet az egyik legjobb rész a filmben, a néhol horrorisztikus elemek is nagyon viccesek tudnak lenni, remek alkotás.

2016.10.25 jencike1985

Legalább annyira vicces mint hátborzongató. Nagyon szuper kis film. Rettentően zseniális karakterekkel. Kerek az egész kis történet. Ajánlom mindenkinek, nekem mindenféleképpen 5 csillag.

2016.01.13 esfworld

Nagyon klasszikus a film a színészek zseniálisak, nagyon átjön a komorság és a humor. Nem igazán lehet belekötni semmibe sem a lehető legszórakoztatóbb film.

2017.08.28 T.Andras

Elképesztően klassz film, rengeteget lehet rajta nevetni, még manapság is. Szerintem hozzám hasonlóan sokak imádták fiatalabb korukban. Nekem nagyon nagy kedvencem volt annak idején, milliószor megnéztem már.

2017.02.25 Beuszi

Nagyon sok szép emlékem kötődik ehhez a filmhez, fiatal koromban imádtam, úgyhogy el is határoztam, hogy még ma este újra megnézem, kicsit nosztalgiázok. Még ha mai szemmel már nem is olyan jó film, az emlékek miatt max pont.

2017.07.11 Kadinta

Hát én imádom ezt a filmet. A morbid, néhol groteszk humor fantasztikus! Nem a gagyi amerikai, kínos komédia, hanem egy profi módon összevágott groteszk világ.

2015.08.17 KATE

Imádom ezt a filmet, már legalább egy tucatszor láttam, ha nem többször. Az Addams család rengeteg poénhoz szolgál alapul, és ezt a forgatókönyv írok nagyon is jól tudták és érezték. A színészek alakításai egytől egyig klasszikusnak számítanak, megteremtették a karaktereket, még ha nem is ők voltak az elsők a szerepben.

2017.10.05 klip

Egy igazi klasszikus szintén klasszikusnak számító mozifilmes feldolgozása. Ebből is látszik, hogy a film jól sikerült, ami nem is csoda, hiszen az ötletes és mókás történetet pénzt és energiát nem sajnálva valósítottak meg. Barry Sonnenfeld képes me... Több