Agymenők

The Big Bang Theory

2015.01.27 Solothor

Személy szerint ez az egyik kedvenc sorozatom!

2015.03.29 Trob

Nagyon jó sorozat! Még úgy kaptam meg az első évadot DVD-n, nem tudtam milyen sorozat lesz, de elkezdtem nézni és beszippantott. Hihetetlen műfajban alkotott maradandót!

2015.03.02 00Alexa00

Az egyik kedvenc sitcomom. Minden részben garantált a nevetés. Az első néhány évad még inkább a geekes és tudományos poénokat szállította, az új évadokban pedig inkább a kapcsolatok kerültek előtérbe. Sheldon viszont megunhatatlan :)

2015.02.13 NagyThor

Régebben mindig cikiztem ismerőseimet hogy ezt nézik, mikor egy értelmetlen valami... Elkezdtem az első évadtól, 2 hét alatt végig néztem mind a hét évadot.. Most tartok a 8.-adiknál.. Megéri nézni.. Felejthetetlen élményt nyújt.. :)

2024.02.24 Bogi

Kockák. XD Szuper sorozat!

2022.11.25 BDJN

NAGYON JÓ SOROZAT

2017.08.15 Doriss

Zseniális sorozat! Az infó tanárom javasolta, hogy kezdjem el nézni, és nem lőttem vele mellé! Olyan sorozat, amin garantáltan elneveted magad, még ha nincs is humorod!

2015.02.05 manoarc

Annyira vicces, hogy az hihetetlen. SOk poén van benne, amit személy szerint nem annyira értek, az is hihetetlen, hogy ezek meg tudják tanulni a szöveget ennyi szakszóval.. De imádom! Nézzétek emberek! 5* :)

2015.01.26 Betyus

Eléggé langyos néha, de azért nagyon szerethető. Elég kocka vagyok, úgyhogy biztos ezért bírom bámulni órákig, de ezek a fiúk azok, akik megmutatták nekünk, hogy nem feltétlenül az izmos macsók a legjobb pasik, hanem a szemüveges fizikusok :) Remélhetőleg pár hasonszőrű srác önbizalmat is merít belőlük :)

2015.01.26 pinter.bence91

Amikor csak hallottam róla, gondoltam, hogy nem lesz valami extra. Megnéztem egy részt és az egyik kedvencem lett. A 8. évadban már nem hozza az első színvonalát, ennek ellenére még mindig szívesen nézem meg akármikor akármelyik részt!

2015.03.19 Kedves

Nagyon jó és fiatalos sorozat. Egy időben nem nagyon tudtak mit kezdeni Penny karakterével, de utána újra helyrezökkent a sorozat, örülök, hogy megegyeztek és jön még pár évad.

2015.02.23 glenn

Nagyon vicces sorozat, egy sorozat kockáknak. Folyamatos képregény, tudomány és természetesen filmes/tévés utalások az egész sorozatban megállás nélkül. A karakterek mind különbözőek, de nagyon érdekesek és tipikus kockák. Rettentően szórakoztató, megéri nézni.

2015.02.13 eni20121004

Jó kis sorozat az egyik kedvencem. Többször újra néztem már az évadokat, nem lehet megunni. Remek színészek, sok humor, igazi kikapcsolódást nyúlt!

2015.02.10 mary_chan

Mindenképp kedvenc. Remélem még sok évadot élvezhetünk még, mert megunhatatlan. Rengeteg jó poén, és remek színészek.