Nagyon jó sorozat! Még úgy kaptam meg az első évadot DVD-n, nem tudtam milyen sorozat lesz, de elkezdtem nézni és beszippantott. Hihetetlen műfajban alkotott maradandót!
Az egyik kedvenc sitcomom. Minden részben garantált a nevetés. Az első néhány évad még inkább a geekes és tudományos poénokat szállította, az új évadokban pedig inkább a kapcsolatok kerültek előtérbe. Sheldon viszont megunhatatlan :)
Régebben mindig cikiztem ismerőseimet hogy ezt nézik, mikor egy értelmetlen valami... Elkezdtem az első évadtól, 2 hét alatt végig néztem mind a hét évadot.. Most tartok a 8.-adiknál.. Megéri nézni.. Felejthetetlen élményt nyújt.. :)
Hasonló sorozatok
Annyira vicces, hogy az hihetetlen. SOk poén van benne, amit személy szerint nem annyira értek, az is hihetetlen, hogy ezek meg tudják tanulni a szöveget ennyi szakszóval.. De imádom! Nézzétek emberek! 5* :)
Eléggé langyos néha, de azért nagyon szerethető. Elég kocka vagyok, úgyhogy biztos ezért bírom bámulni órákig, de ezek a fiúk azok, akik megmutatták nekünk, hogy nem feltétlenül az izmos macsók a legjobb pasik, hanem a szemüveges fizikusok :) Remélhetőleg pár hasonszőrű srác önbizalmat is merít belőlük :)
Amikor csak hallottam róla, gondoltam, hogy nem lesz valami extra. Megnéztem egy részt és az egyik kedvencem lett. A 8. évadban már nem hozza az első színvonalát, ennek ellenére még mindig szívesen nézem meg akármikor akármelyik részt!
Nagyon jó és fiatalos sorozat. Egy időben nem nagyon tudtak mit kezdeni Penny karakterével, de utána újra helyrezökkent a sorozat, örülök, hogy megegyeztek és jön még pár évad.
Nagyon vicces sorozat, egy sorozat kockáknak. Folyamatos képregény, tudomány és természetesen filmes/tévés utalások az egész sorozatban megállás nélkül. A karakterek mind különbözőek, de nagyon érdekesek és tipikus kockák. Rettentően szórakoztató, megéri nézni.
Jó kis sorozat az egyik kedvencem. Többször újra néztem már az évadokat, nem lehet megunni. Remek színészek, sok humor, igazi kikapcsolódást nyúlt!