Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Alice csodaországban (1951)

Alice in Wonderland
Filmadatlap
 
41
Szereplők
18
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Talán az egyik gyerekkori kedvencem mondanám, ugyanis rengetegszer láttam. Kicsit másabb mese, mint a többi, de nekem 5/5!

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 25.

Aki szereti a Tim Burton féle Alice filmeket, az mindenképp nézze meg ezt is, bár nem tudom mennyire gyerekeknek való, másfél óra tömör haluzásnak tűnt nekem az egész :D


 
TomÁcs   2018. 04. 17.

Gyerekként számomra kicsit félelmetes volt ez a mese. Talán a túl harsány szereplők, meg a királynő is közrejátszhatott ebben. Elég kalandos történet, amit gyerekként nem i értettem.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

Gyönyörű klasszikus disney mese. Inkább idősebbeknek ajálott szerintem a furcsaságai miatt. Ők jobban fogják értékelni. Olyan kicsit mintha Alice álmában próbákat álna ki, hogy jelenlegi életét megértse.

 
Leilani   2016. 07. 24.

Nagyon furcsa, különleges hangulatú a film, a történet nagyon elvarázsolt, kicsit zavaros, de alapvetően megragad a története. A grafika is kitűnő. Szerintem nem kisgyerekeknek való mese.

A film összbevétele 5 232 000 dollár volt (imdb.com).

 

Mad Hatter karaktere a Bonkers (1993) című sorozatban is szerepel.

(Mavil)
 

Mad Hatter karakterét az alapul szolgáló regényben szimplán The Hatter-nek hívják.

(Mavil)
 

Bár Alice nem hercegnő, a Disney igen sok esetben a hercegnői között szerepelteti.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.