Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
74

Alice csodaországban

(Alice in Wonderland)
 
Fahéjgolyó  2016. 10. 25.

Aki szereti a Tim Burton féle Alice filmeket, az mindenképp nézze meg ezt is, bár nem tudom mennyire gyerekeknek való, másfél óra tömör haluzásnak tűnt nekem az egész :D

 
Leilani  2016. 07. 24.

Nagyon furcsa, különleges hangulatú a film, a történet nagyon elvarázsolt, kicsit zavaros, de alapvetően megragad a története. A grafika is kitűnő. Szerintem nem kisgyerekeknek való mese.

 
mártilány  2015. 04. 09.

Azért szeretem nagyon ezt az Alice feldolgozást, mert bár Disney, egyáltalán nem akarta lehúzni a nyálas tündérmesék szintjére, nem csempészett bele semmiféle unalmas "tanulságot", hanem meghagyta Lewis Carroll eredeti ötleteit és abszurd hangulatát. Szerintem nagyon tetszett volna az írónak is, ha láthatta volna.

 
RókaÚr  2015. 06. 06.

Nagyon furcsa Disney mese ez, nem olyan, mint a legtöbb korabeli egész estét rajzfilm, mint például a Hófehérke. Persze az eredeti könyv sem éppen tartozik a tradicionális gyerekkönyvek kategóriájába, inkább felnőtteknek jól szerintem, mert nagyon sok logikai rejtvény és filozófiai gondolat van benne elrejtve. Ezek közül persze nem sikerült túl sokat átadni ebben a mesében, ami érthető is, de szerintem az alaphangulatot sikerült megragadni.

 
postaslaszlo8  2016. 06. 23.

Számomra a legunalmasabb Disney-s rajzfilm, azt hiszem csak egyszer láttam, nem igazán ragadt meg bennem. Mondjuk lehet az vele a baj, hogy nem gyerekkoromban láttam, hanem jóval utána, de egyszer mindenképp nézős.

 

Mad Hatter karaktere a Bonkers (1993) című sorozatban is szerepel.

(Mavil)
 

Mad Hatter karakterét az alapul szolgáló regényben szimplán The Hatter-nek hívják.

(Mavil)
 

Bár Alice nem hercegnő, a Disney igen sok esetben a hercegnői között szerepelteti.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.