Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Pán Péter
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Kedvenc disney mesém volt sokáig. Pán péter, Wendy és Csingiling története és hogy soha nem kell felnőniük. Mennyei fantáziavilág melyben sok gyerek szívesen elvesznek, mégha kalózok is lesnének rá.

 
indingo   2019. 05. 14.

Walt Disney ebben a mesében alaposan elrugaszkodott a valóságtól. Kellően misztikus a története, többféle karakter van benne. A story pörgős és látványos.


 
Norbert93   2018. 12. 03.

Ennél többször valószínűleg csak a Robin Hood-ot, Arthur királyt vagy a Három testőrt filmesítették meg. Azt sem tartom kizártnak, hogy a közeljövőben ismét megpróbálkozzanak vele. Az örök gyerek Pán Péter megannyi filmest, írót és rendezőt megihlettek már, hogy a karakterek száma kevés lenne a megnevezésükhöz.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Kalandos mesefilm, ami megteremti minden gyermek álomvilágát a gyerekszobán túl: a kalózokkal, hősökkel, tündérekkel telt mesevilágot. Szerintem azért ilyen hatásos, mert minden gyermek bele tudja képzelni magát a szereplők helyébe. Becsületesen kivitelezett és igényes munka. 5*

 
szabomarc   2019. 02. 18.

Egészen hihetetlen, hogy ilyen régi ez a rajzfilm, lényegében semmi különbség nem fedezhető fel a századvégiekhez képest minőségben. A történet jó, aranyos, leköti a gyereket és a felnőttet is, ajánlom.

A film összbevétele 87 404 651 dollár volt (imdb.com).

 

Általános iskolás évei alatt maga Walt Disney is eljátszotta Pán Pétert egy iskolai színdarabban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt a Disney tizennegyedik animációs filmje.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1953-ban.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.