Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Alpha Dog
 
indingo   2017. 12. 31.

legújabb vélemény

Egész kellemes film a maga stílusával. Ha elindul az ember a lejtőn nincs megállás. Érdekes karakterek és párbeszédek, némi mondanivalóval egy kemény témában.

 
Ragemarci   2015. 09. 01.

Az egyik legjobb film arról ,hogy mi történik, ha az ember rossz társaságba kerül.


 
Zsombi   2016. 05. 09.

Teljesen jó film, a hibáival együtt is abszolút élvezhető. Nem egy Oscar-díjra pályázó produkció, de ettől még képes megütni a színvonalat. A szereposztás parádés, a sztárok egytől egyig hozták a tőlük megszokott formát. Kiemelkedő teljesítményt egyikük sem nyújt, de a Beatles tagjai sem voltak koruk legjobb zenészei, együtt mégis jól szóltak.

 
varjú   2016. 02. 27.

Meglepően jó film, ami először beszippant, majd levesz a lábáról, és amikor a legkevésbé számítasz rá jól fejbevág. A történet azért ennyire erős, mert megtörtént eseményeken alapul. Nick Cassavetes igazi sztárokkal dolgozott, Sharon Stone, Olivia Wilde, Bruce Willis, Justin Timberlake és még sorolhatnám, mind mind remek alakítást nyújtottak. A filmet mindenkinek melegen ajánlom!

A film összbevétele 15 229 325 dollár volt (imdb.com).

 

Justin Timberlake a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ben Foster zöldhályogra való szemcseppeket használt a forgatás alatt, hogy úgy tűnjenek a szemei, mintha be lenne drogozva. Ezzel veszélyeztette a látását a pupillatágulás miatt, ezért a forgatási szünetekben csukott szemmel közlekedett, még a rendezővel is így kommunikált. Valamint Sharon Stone által is összeszedett egy sérülést: a verekedős jelenetükben a színésznő úgy megütötte (Foster kérésére), hogy eleredt az orra vére.

(Menyét Ibolya)
 

A forgatáson Ronald J. Zonen, a Santa Barbara-i helyettes államügyész volt a szaktanácsadó, valamint minden, az ügyhöz kapcsolódó irat fénymásolatát odaadta a készítőknek. Ezért később eltiltották minden, az üggyel kapcsolatos jogi tevékenységtől, pedig az eredeti tervek szerint ő ült volna a Hollywood-peren az ügyészi székben.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.