Sandra,Bill és Jack triója nagyon jól sikerült.Régi film nem olyan látványos és kidolgozott mint manapság,de attól még szép film.Nem egy átlagos,csöpögs film.Egyszerű film,de pont ettől olyan jó.
Kicsit csöpögős, de összességében jónak mondható romantikus vígjáték. A szereplők válogatása jó, illik a karakterük a film stílusához és az alaptörténethez. Érdemes megnézni.
Pozitívan csalódtam Sandra Bullockban ennek a filmnek kapcsán. Nagyon meggyőzően alakít benne. Összességében egy látványos film és a sztorija is érdekes, megfogó.
Klasszikus a műfajában és bár alapvetően a tipikus kortárs műfajbeli filmek közé sorakozik, valahogy mégis kilóg a sorból. Van benne "valami", ami miatt nem csak egy a sok hasonló közül,aminek már a címére sem emlékszem.. Talán az alapszitu frappánsa... Több
Bájos romantikus filmecske. Sandra Bullockot nem igazán kedvelem, de ebben a filmben ő is egész jó volt.
Édes romantikus film, ahol VÉGRE nem a kiszemeltjével jön össze a főszereplőnk, hanem egy sokkal okosabb, viccesebb, minden szempontból jobb fiúval. Yup, ez egy jó film.