Amerikai szépség

American Beauty

2016.04.25 Macko

Egyszer nézhető kategória nálam. Inkább sablonos amerikai romantikus vígjátéknak mondanám. Sztorija is átlagos, középszerű, újdonságot nem adott! Egy alkalmas

2018.08.29 Barnabii44

Remekmű a hangulat a színészek mind remek.

2015.03.30 kisgondor

Hétköznapi történéseket, konfliktusokat dolgoz fel. Többször nézős kategória, mert annyira jó, nem mellesleg Sam Mendes legjobb filmje, Kevin Spacey pedig pályafutása egyik legjobb alakítását hozza.

2015.02.12 Krisz86

Iszonyat jó film szerintem. Elgondolkodtató a középkori válságról és a kapuzárási pánikról. Szerintem hatalmas alkotás. 5/5

2015.02.10 visigo

Lerántja a leplet a színlelt valóságról. Képmutatás, gyarlóság, vívódások. Ehhez szép képi elemek és jó zene. Emberi, és mi is bele tudjuk élni magunkat, ettől megfogó.

2014.11.20 jazzy

Sam Mendes ódája a középosztálybeli családokat sújtó depresszióhoz, ami egy olyan életmódból fakad, aminek egyáltalán semmi értelme. A film története összesűríti az elidegenedést, az eltávolodást, a kiüresedést és az értelmetlenséget, amit a szereplő... Több

2015.02.11 vadiati

A filmben láthatjuk, hogy ami kívülről átlagosnak tűnik, az közelebbről teljesen másmilyen tud lenni. Elgondolkodtató egy film, az biztos.

2015.01.26 lenakovacs

A hangulata és a zenéje fogott meg.

2015.02.28 norbikess

Egy nagyon mély és igaz mondanivalóval rendelkező alkotás. Spacey mint mindig most is kiváló, és karaktere fejlődésének bemutatása az egyik legjobb amit valaha!

2015.03.19 Vanessa

A sablonos, tipikus, amerikai vígjáték. Semmi sztori, néhány elcsépelt poén. Lájtos, lazulni vágyó estére talán egyszer nézhető.

2015.02.10 attyla999

Előzetese alapján egy nagyon csinos szőke nő a főszereplője és én pont ezért néztem végig a filmet a szereplő lány miatt. Nem olyan volt a film mint vártam de ami a műfaja is tele van drámai jelenetekkel. Egyszer megéri azért megnézni aki még nem látta.

2015.02.19 petrad1

kevin spacey nagyot alakít, mint mindig! Igazi kultikus darab, komoly, elgondolkodtató film.

2015.05.11 Akasa87

Erre a filmre szavak sincsenek annyira jó! Spacey egy isten!

2015.02.07 Kisnegro

Szabad- e megkívánni a fiatalt? Érdekes film, amely a személy belső harcával telik, ahol a családi kapcsolat már kissé elhűlt. Ugyanakkor fordulatos véggel ajándékoz meg bennünket. Idpsebbeknek ajánlom.