64% 45 szavazat
Amos és Andrew bilincsben

Amos és Andrew bilincsben

Amos & Andrew
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Andrew Sterling, a Purlitzer-díjas író hétvégi házat vett magának egy kies új-angliai szigeten. Ahogy megérkezik, rögvest nekilát a beköltözésnek. De minő balszerencse! Éber szomszédai azonnal kiszúrják, és hát mi mást láthatnának benne, hifi toronnyal a kezében, mint egy fekete embert, aki éppen a házat rabolja ki?! A helyi rendőrség nem tétlenkedik, azonnal zárótűz alá veszi a házat. Miután a rendőrfőnök rájön tévedésére - újraválasztása érdekében - megpróbálja rendbe tenni a dolgokat. Itt lép be a történetbe Amos Odell, a hírhedt bűnöző, akinek a börtön elkerüléséért csupán a rendőrfőnök agyament ötletét kell megvalósítania. Betör Sterling lakásába, túszul ejti az írót, majd sürgősen megadja magát, hogy a rendőrség ismét régi fényében tündökölhessen.

Rendező: E. Max Frye
Író: E. Max Frye
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1993.03.05.
Samuel L. Jackson
Nicolas Cage
Samuel L. Jackson
Nicolas Cage
Samuel L. Jackson
Nicolas Cage
Samuel L. Jackson
Michael Lerner
Samuel L. Jackson
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Samuel L. Jackson
Nicolas Cage
 
2021.06.04 Xy

legújabb vélemény

Tény, hogy Cage és Jackson jó párost alkotnak ebben a filmben, de számomra a sztori annyira hihetetlenül gagyi volt, hogy nem is bírtam egyszerre végignézni.

0
 
2019.01.15 Filmdoki

Pazar gárda, feledhető mozi

Néha mindnyájunkra rátör az érzés, hogy milyen jó lenne kicsit elvonulni a világ zajától egy kis szigetre, ahol kicsit egyedül vagy maximum szeretteink körében lehessünk. Nincs semmi zűr, maximum a szomszédok zavarhatják meg idilli napjainkat. Andrew... Teljes kritika

1

A film összbevétele 9 745 803 dollár volt (imdb.com).

#1