84% 48 szavazat
Anne Frank - Párhuzamos történetek

Anne Frank - Párhuzamos történetek

#AnneFrank - Parallel Stories
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
9
Szereplők (9)
36
Képek (36)
3
Videók (3)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Az emberiség legsötétebb időszaka elevenedik meg ebben a lebilincselő dokumentumfilmben, amely az Oscar-díjas színésznő, Helen Mirren közreműködésével valósult meg. Anne Frank naplóját használva Mirren megidézi annak szerzőjének gondolatait. Egy emberi sorsot ismerhetünk meg személyes… Több


Ország: Olaszország
Premier (HU): 2022.01.27. | Netflix (2020.07.06.)
Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2022.02.09 Harper

legújabb vélemény

Felkavaró és érdekes egyszerre

Anne Frank, a második világháború poklában a nácik elől bujkáló holland kislány felkavaró naplót hagyott hátra az utókorra. Lejegyezte mindennapjait, például az aprócska és titkos lakásrészben zajló kapcsolatokat, vitákat és szerelmi viszonyt is, mely a mostoha körülmények dacára kialakult közte és a másik család kamaszfiúja között. A naplót elolvasva régóta vártam egy színvonalas dokumentumfilmre, mely feldolgozza Anne történetét. Ez az alkotás méltó emléket állít a tragikus sorsú lánynak és halálának.

3
 
2022.01.28 Dani

Hiába, enegemet ez a téma mindig felkavar, hihetetlen, hogy mennyi fájdalom van ebben a történetben. Szerintem kötelező darab, csak épp nagyon össze kell szednie magát hozzá az embernek.

0
 
2022.01.27 Horizon

Érezhető, hogy erről a témáról még mindig nem beszéltünk eleget. Anne Frank története pedig az egyik legszívszorítóbb mind közül. Kötelező darab!

0

A film összbevétele 327 285 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Sabina Fedeli és Anna Migotto első közös filmje.Szerző: csd

#2
 

Az Anne Frank - Párhuzamos történetek a holokauszt nemzetközi emléknapján, január 27-én került a hazai mozikba.Szerző: csd

#3