Robert De Niro ebben a filmben is fergetegesen alakít, nagyon egyedi és humoros a stílusa, ironiája egyedülálló. Ben Stiller is hozza a formáját, profi!
Kedvenc színészeim szerepelnek a filmben. Többszöri nézésre is szórakoztatott. Nagyon jó a humora és egy igazán pörgős, aktív vígjáték. Robert De Niro profin alakít benne.
Tele van nagyon ütős beszólásokkal, jelenetekkel, Robert DeNiro és Ben Stiller párosa egyszerűen lenyűgöző. Legalább egyszer látni kell. Nagyon jók a csattanók is a végén.
Az egyik legjobb vígjáték amit láttam, szeretem Ben Stiller, még hogyha sokszor tényleg tud idegesítő lenni, de szerintem ez egy nagyon szórakoztató film, amiben abszolút jól kijönnek az ő pozitívumai. Ez egy jó és nagyon szórakoztató film,
Mostani vígjátékok körében az átlagosnál jobbnak mondanám ezt a filmet. Robert De Niro ismét hozza a formáját, humoros és meggyőző, magával ragadó a szereplése
Nagyon nagyon tetszett, jó film. Szerintem minden kiváló, jó a történet, kiváló a rendezés! A humora is jól el van találva. A színészek közül szerintem Rober De Niro nagyon jót alakított, de Ben Stiller-nek nem egy maradandó alakítása ez. Ettől függetlenül csak ajánlani tudom!
Két nagy kedvencem De Niro és Ben Stiller egy eszement jó vígjátékban, ennél jobb nem is kellhet. Nekem ez a film pörgős, eseménydús és szerethető volt. Szinte berántja a nézőt a film világába és végig repíti az egész történeten és szórakoztatja azt. Igazán nagy kedvencem. Imádtam.
Kiváló színészek, kiváló poénok. Valóban élvezetes, szórakoztató, vicces film. Robert De Nironak nagyon jól áll a cseszegetős, flegma, kemény apa szerep, Ben Stillert pedig már megszoktuk az elesett, vicces karakter szerepében. Érdemes megnézni.
Ezt a filmet csak ajánlani lehet. Aki szereti a jó vígjátékokat annak kötelező darab :) 2. , 3. Rész is nagyon jó, de az első rész az igazi klasszikus :)
Nagyon tetszett a film. Tele van jó poénnal, humoros jelenettel és váratlan fordulatokkal. Érdemes megnézni akár többször is. Jó a rendezés és mellé a színészek is.
A de Niro Stiller páros nagyon jó együtt. Jó a film humora nem azzal a gusztustalan stílussal dolgozik, örülök hogy több folytatása is lett.
Szórakoztató, jó humorú vígjáték. Ben Stiller nagyon jól alakít benne, fekszik neki a szerep és De Niro is hozza a formáját. Végig poénokkal teli film, ami teljesen leköti a nézőt.