Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Atlantis (2019)

Atlantis
Filmadatlap
 
11
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
LadyN   2021. 01. 20.

legújabb vélemény

0

Igazi kelet-európai dráma, úgyhogy aki ezt szereti, annak ez a film is tetszeni fog. Nem mondom, hogy olya n nagyon vidám lenne vagy üdítő, de megnézésre érdemes.

 
Detto   2019. 10. 24.

0

Nagyon tetszett a film képi világa és az érdekes operatőri megoldások, amik nagyon szépen támasztották alá a filmben végig meghúzódó kérdést: lesz-e valaha jobb a világ?

 
Horizon   2020. 08. 26.

0

Hideg, mély és igazén megkapó film, ami egy romantikus filmnézésre ugyan nem alkalmas, de egy hosszabb beszélgetésre tökéletesen, úgyhogy az nézze meg, aki szereti a gondolatkísérleteket.

 
Az elmúlt két év fesztiválkedvenc filmje, az Atlantis bár csak enyhe eufemizmussal sci-fi, arra mindenesetre jó gondolatkísérlet, hogy mi történne Ukrajnával, ha szörnyű véráldozatok által, de megszabadulna az orosz agressziótól. A film azért sem sci-fi, mert ha minden az orosz elnök elképzelései szerint alakul, az ország posztapokaliptikussá változása nem is tudományos-fantasztikum, hanem a közeljövő realitása. Hogy ezzel miként birkózna meg Ukrajna az egyén szintjén, arról szól a HBO GO legfrissebb premierje. több»