Stephen King: Az

It

2018.04.20 TomÁcs

a két részre kell a két nap! Bitang hosszú! Persze történetben sok minden történik benne. Furcsa a szereplőket összehasonlítani a maiakkal. A bohóc jelmeze se semmi.

2018.11.29 VvV

Félelmetes, de a története nem annyira kerek, mint a Stephen Kingtől megszokhattuk. Jobbra számítottam.

2017.07.23 Lonka

A gyerekkortól követjük a szereplőket a felnőtt korig. Nagyon jól fenntartja a figyelmet, teljes bizonytalanságból lépünk jó pár évet. A 2017-es verziót piszkosul várom.

2017.12.09 Greeta

Mindenkinek a saját életében van egy az amitől fél, amit nem mer kimondani. Érdekes volt a film és a gyerekek gondolkodása, szerintem semmivel sem rosszabb, mint a 2017-es verzió.

2019.01.22 Timcsi

Számomra egy kicsit beteg a története. Elég hosszú és helyenként túl elnyújtottak a jelenetek.

2019.04.16 petraszab

Az atmoszféra amit termet nagyon erős. Van mondanivalója átvitt értelemben is.

2023.04.14 Gamehun638

Nyomasztó hangulata van. Én még VHS kazin láttam és nőttem fel rajta. Karaktere van a filmnek, ahhoz képest, hogy tv filmnek készült. Kritizálják a felnőtt színészek teljesítményét. Szerintem nincs gond se a fiatalsággal, se az idősebbekkel. Unaloműzésnek tökéletes kétrészes minisorozat.

2018.01.10 Syracuse

1.: Ekkoriban még tudtak paráztató horrorfilmeket csinálni. 2.: Stephen King könyveit nagyon nehéz minőségien filmre vinni. Kimondottan jó film, bár néhol azért lapos. A 2017-es sokkal jobb.

2020.09.23 HannaK

Kicsit tömény volt az egész film. Ugrottunk jó pár évet a történetben, de valahogy az egy homályos folt hogy akkor mi is történt a szereplőkkel.

2021.11.28 Péter Fazekas

Gyerekként látva, akkor félelmetes volt, mai szemmel már nem, de nekem ez az eredeti sokkal jobban tetszik, mint az új változat!

2018.03.06 TribeBubu

Ahhoz képest, hogy mikori és mekkora költségvetésű film, rendkívül látványos és hatásos horror. Bár ez sem tökéletes, számomra milliószor jobb élményt nyújt, mint a 2017-es verzió, és ennél érezni, hogy a készítők nagyon igyekeztek a könyvet visszaad... Több

2017.01.19 Gigi

Mindig örömmel tölt el, ha az elolvasott könyv után a film még képes erős hatást gyakorolni. Szerencsére ez a film ilyen, és mindegy, hogy hány éve készült, még ma is hátborzongató. Konkrétan frászt kaptam a bohóctól. Amúgy sem szeretem őket, ha kedvesek sem, de ez végképp betette nálam a kaput.

2024.06.02 neki

Gyerekverzió

Ez a film tökéletes egy 12-14 éves korosztálynak, mivel klasszul bemutatja a felnőttek nemtörődömségét. A maszkok láthatóan 90-es évek stílusa. Különösen tetszett a CGI-mentesség – nyilván alig volt még ez a technológia. A színészek hitelesek, jól hozzák, amit kell.

2017.09.13 a-arnold

Nem tudom, nekem valahogy nem nagyon tetszett ez a film. Többször láttam már, de most a remake miatt néztem meg, remélem a remake sokkal jobban fog tetszeni, ha kijön DVD-n, majd megnézem :) Elég unalmas volt ez az eredeti film, meg elég hosszú, be is aludtam rajta. Bízom benne a remake jobban fog tetszeni, ha ennyien dicsérik :)