Nagyon tetszett a film még úgy is hogy tudom sok hasonló film van. Kivételesen jó színészek kaptak helyet a filmben akik remekül alakították karaktereiket. Másodrészben a zenék is jók.
Érdekes történet érdekes szerelmi szállal. A srác először csak féltékennyé akarta tenni az exet de aztán rájött hogy mennyivel több van az új lányban. Jók a jelenetek és végtelenül reális életeket mutat be.
Aranyosak és szerethetőek a színészek benne, de maga a film nagyon elüt a valóságtól, nem túl hiteles. De ettől eltekintve nem rossz, könnyed film, szép befejezéssel.
A dramaturgiában és a színészi játékban való hiányosságai ellenére érdemes egyszer megnézni, mert tanulságos, elsősorban a tizenéves korosztálynak. Könnyed, egyszerű film.
Untatott szó szerint, nem voltam igazából sose ezeknek a filmeknek a híve, de ez konkrétan elaltatott. Nagy nehezen sikerült egyszer végig nézni, de nem okozott nagy meglepődést. Csalódás volt ez a film. Nem ajánlom.
A The spectacular now meglehetősen realisztikus, életszagú, és ennek ellenére mégsem fullad unalomba, végig fenntartja az érdeklődést. A jól felépített szkript, az őszinte, természetes érzések és a mondanivaló átlagon felülivé gyúrta a tinifilmet, me... Több
Nem egy nagy költségvetésű alkotás, sajnos nem is sokan ismerik, de nekem eléggé tetszett, párszor még biztos megnézem a közeljövőben.
Kellemes egyszer nézős romantikus filmecske., bár furcsa, hogy A beavatott sorozatban ne éppen barátok.
Egyszerű vonalvezetési szerelmes film. A története nem túl bonyolult, a szereplők nekem nagyon összepasszoltak.
Egyszerű, kedves, laza kis film, amit bármikor szívesen megnézek, mert jó kikapcsolódás, nem erőlteti meg az agyat, lájtos, kellő hangulatban jó választás.
Nagyon szerethető romantikus film. Nem az a tipikus mindenki boldog fajta, picit lassú, de mindenképp érdemes megnézni. A két főszereplőt is nagyon kedvelem.