Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

Az operaház fantomja (2004)

The Phantom of the Opera
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Nagyon szép és egyben szomorú romantikus történet. Főleg a zenéje miatt szereti mindenki, akárcsak én is. A történetben, egyedül talán az zavart hogy a női főszereplő miért olyan eszeveszettül naiv.

 
doroffee   2016. 02. 14.

A film látványvilága teljesen magával ragadó, pompázatos, pont olyan, mint amilyennek az operaházat képzeltem. A csilláros jelenet... húha. A szereplőválogatás is jól sült el nagyrészt, Emmy Rossum szerintem kiváló Christine. Nekem Gerald Butler nem működött 100%-osan Fantomként, vagy legalábbis pár minimális sebhelyet elhelyeztem volna még rajta, mert így egy kicsit túl szépfiús volt, kb.látszott, hogy csak rádobtak egy maszkot egy jóképű palira.


 
Evcsi95   2015. 02. 16.

Nagyon izgalmas fil, a színészek énekhangja csodálatos. Szint én is ott éreztem magam a párizsi Operaházban, miközben néztem.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Sokszor fogom megnézni! Nagyon rég láttam ennyire jó filmet és biztos, hogy még egy párszor újra fogom nézni. Zenében és karakterekben nagyon erős film. Nyugodtan nézd meg!

 
Beuszi   2017. 02. 25.

A filmnek a zenéje az, amit elsőként kiemelnék, az valami egészen fantasztikus, gyönyörű. Az egész darab lenyűgözött, csodálatosak voltak a dalok, jók voltak a színészek, szépek voltak a ruhák és a film képei. Maximális pontot érdemelt nálam ez az alkotás.

Emmy Rossum

A film összbevétele 103 380 072 dollár volt (imdb.com).

 

Saját bevallásuk szerint Emmy Rossum és Gerard Butler nem látták a színdarabot, mielőtt elvállaták a szerepüket a filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Emmy Rossum férfi partnerei a filmben mindketten jóval idősebben voltak a színésznőnél, Patrick Wilson 30, míg Gerard Butler 32 éves volt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A fantom szerepére olyan színészek jöttek szóba, mint Hugh Jackman, Kevin Spacey, Michael Crawford, John Travolta, Antonio Banderas és még Michael Jackson is.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.