Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Az operaház fantomja (2004)

The Phantom of the Opera
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Nagyon szép és egyben szomorú romantikus történet. Főleg a zenéje miatt szereti mindenki, akárcsak én is. A történetben, egyedül talán az zavart hogy a női főszereplő miért olyan eszeveszettül naiv.

 
doroffee   2016. 02. 14.

A film látványvilága teljesen magával ragadó, pompázatos, pont olyan, mint amilyennek az operaházat képzeltem. A csilláros jelenet... húha. A szereplőválogatás is jól sült el nagyrészt, Emmy Rossum szerintem kiváló Christine. Nekem Gerald Butler nem működött 100%-osan Fantomként, vagy legalábbis pár minimális sebhelyet elhelyeztem volna még rajta, mert így egy kicsit túl szépfiús volt, kb.látszott, hogy csak rádobtak egy maszkot egy jóképű palira.


 
Timon   2019. 09. 07.
A legszebb musical,amit valaha láttam

Tartalmaz némi cselekményelemzést. Amióta csak először láttam a filmet,mindig csak az jut eszembe:ez a legjobb,a maga nemében valaha láttam.A filmre ugyan kíváncsiságból kapcsoltam rá,akkor még semmit sem tudtam a musical történetéről,nem hallottam a zenéjét,de már elsőre teljesen megfogott. Tulajdonképpen a látvány sem volt semmi-tökéletes párizsi opera-feeling! A történet,hát nem tudom,hogy pontosan milyennek is nevezhetném alapjában,de szerintem egyenlőre maradok annál,hogy nagyon szomorú,sőt a fantom történetének elmesélése talán az egyik legerősebb jelenet.A másik a vége,amikor Christine-t elengedi,és nagy nehezen,de (ismét) beletörődik abba,hogy a sorsa milyen. Az ezutáni jelenetben pedig lehet egy ideig látni a rózsát.Azt hiszem,ez azt jelenti,hogy a fantom életben van,majd a gyertya elalszik.Ennél drámaibb/erősebb befejezést azt hiszem nem is lehetett volna csinálni.Ez egy tökéletes mestermű,egy igazi-hát lazánm merem így nevezni-életmű!

 
Evcsi95   2015. 02. 16.

Nagyon izgalmas fil, a színészek énekhangja csodálatos. Szint én is ott éreztem magam a párizsi Operaházban, miközben néztem.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Sokszor fogom megnézni! Nagyon rég láttam ennyire jó filmet és biztos, hogy még egy párszor újra fogom nézni. Zenében és karakterekben nagyon erős film. Nyugodtan nézd meg!

Emmy Rossum

A film összbevétele 103 380 072 dollár volt (imdb.com).

 

Saját bevallásuk szerint Emmy Rossum és Gerard Butler nem látták a színdarabot, mielőtt elvállaták a szerepüket a filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Emmy Rossum férfi partnerei a filmben mindketten jóval idősebben voltak a színésznőnél, Patrick Wilson 30, míg Gerard Butler 32 éves volt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A fantom szerepére olyan színészek jöttek szóba, mint Hugh Jackman, Kevin Spacey, Michael Crawford, John Travolta, Antonio Banderas és még Michael Jackson is.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.