EPIZÓDINFÓ
Író: Ira Steven Behr
Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Most kezd talán a sorozat abba a fázisba érni, ahol a szereplők is elérkeznek a helyükre, és a történések adják az igazi mozgatórugót. Most épp Carl Morrissey történése a fő mozgatórugó, ahol egy régi emlék a parkról és Carl képessége között játszódik. A férfi megpróbálja megtisztítani a parkot a rossz dolgoktól, emberektől, de végül ez tragédiába torkollik. Így a két nyomozónak, Tomnak és Dianának be kell látnia, hogy elvesztettek egy embert a 4400-ból. Közben Lily börtönbe kerül, Maia pedig Dianánál köt ki, és Shan pedig a titkos életét éli, ahol elég kusza szál kezd kibontakozni. Tom is beszél vele arról, hogy bent járt a kórházban, de eltereli a szót. Azt hiszem, ismét egy erős három csillagot adok erre a részre is. A két nyomozó között pedig látom azt a szimpátiát, ami egy kapcsolathoz kell. Tom aláírja a válási papírokat, ez megint azt sugallja, hogy Diana felé kezd majd kacsingatni :) Talán Lily és Richard pár a legizgalmasabb vonal ebben a sorozatban. Kíváncsi leszek, boldogok lesznek-e. Várom a folytatást.