Nagyon jó kezdés után egy kicsit ellaposodik a film, de ettől függetlenül - és annak ellenére, hogy láthatóan ez a film nem lett kitömve feneketlen állami támogatással, holott van olyan üzenete, ami alapján ezt megérdemelte volna - ez egy jó kis film... Több
Egész okés film, minőségileg rendben van, izgalmas, és az egyik legaktuálisabb témát veszi górcső alá. Nem a magyar filmkészítés csúcsa, de legalább nem a szokásos tinglitangli vígjáték. Habár én még mindig nem értem, miért ilyen vontatott az összes párbeszéd szinte minden magyar drámában.
Nagyon tetszett a film, és jó volt látni a régebbi idők színészlegendáit. Erős kezdés után kissé ellaposodott a cselekmény, de akkor is élvezhető volt. Szerintem, ha 30 perccel rövidebb lenne a film, akkor is belefért volna minden lényeges cselekmény. Ajánlom a film levetítését a nyugdíjas klubokban!!!
Kicsit tartottam ettől a filmtől, valahogy nem tudtam elképzelni, hogy Deák Kristóf ki tud hozni egy ennyire folytott hangulatú akció-thrillert mindabból, amit az előzetesek alapján láttam. Egyszerűen remek lett Az unoka. Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezt a műfajt.
Ez egy korrekt film. Nagyon örülök, hogy feldolgozták ezt a témát, és szerintem mindent kihoztak belőle, amit ki lehetett. A vége nekem egy picit elrugaszkodott a valóságtól, és a lezárása is bájosan naiv, de összességében bátran merem ajánlani.
Ajánlom mindenkinek,hatalmas film. Nagyon sok érzelmet megmozgatott, düh, szánalom...Feszült, izgalmas film.
Sajnos az ismeretségi körben történt unokázós csalás, és a néni utána hamar meg is halt. A film jól kezelte az érzelmek és indulatok kavarodását. Jó, hogy nem volt benne semmi szájbarágós, áldozathibáztatás. Minden nagyinak ezt látni kellene, hátha tudnának magukon erősíteni. Sajnos ilyen anonim alkoholisták mi tájára szerveződő csoportokat nem találunk, főleg vidéken nem. Megnézem még egyszer.
Nekem végig tetszett, lekötött, nem éreztem, hogy vontatott egy pillanatig se. Külön tetszett, hogy az unoka mikor belekezd a dolgokba, nem lesz hirtelen a visszahúzódó emberből kőkemény, mint a legtöbb filmben hasonló esetben, ez így reálisabb. És végre egy magyar film, ahol végig érteni, ki mit mond.