Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 08. 01.

legújabb vélemény

Micsoda szereposztás: Peck, Gardner, Astaire, Perkins! Stanley Kramer (Megbilincseltek, Ítélet Nürnbergben, Aki szelet vet) 1959-ben rendezte ezt a nyomasztó, a feltételezett atomháború kitörése után játszódó történetet, amely súlyos etikai kérdéseket vet fel; az emberiség saját magát pusztítja el, menekülési lehetőség-e az öngyilkosság, illetve a másokat a kínhaláltól megszabadító gyilkosság. Remekül mutatja a téma aktualitását, hogy 41 év után, 2000-ben készítettek egy újrafeldolgozást Veszélyes jövő - Veszedelmes partvidék címen.

 
doktorfaust   2015. 08. 09.

Szeretem a fekete-fehér régi amcsi mozikat. Többször láttam már ezt a filmet és szerintem zseniális. Ahhoz képest, hogy mikor készült, szerintem teljesen rendben van; megállja a helyét minden időben, mert a története örök.


 
despy   2015. 03. 29.

Nem hiába kapott két Oscar-jelölést a film - jó a vágás és jó a zene is. Nem mondom, a neves színészek játéka is megállja a helyét, de nem tudok kiemelkedőt mondani ezzel a filmmel kapcsolatban. Izgalmas a történet, a forgatókönyv sem rossz, de nagyjából ennyi.

Anthony Perkins
Donna Anderson

A film összbevétele 11 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 15. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1959-ben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.