Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Backcountry (2014)

Backcountry
Filmadatlap
 
11
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Missy Peregrym
Jeff Roop
Missy Peregrym
Missy Peregrym
Missy Peregrym
Jeff Roop
Eric Balfour
Jeff Roop
Missy Peregrym

Videók (1)

 
Kóborló   2022. 02. 18.

legújabb vélemény

2
Nyers és realisztikus

Kimondottan kedvelem az állatos horrorfilmeket, emiatt pedig kimondottan örültem annak, hogy a napokban rátaláltam Adam MacDonald rendező debütáló filmjére, mert szinte majdhogynem minden előzetes elvárásomat képes volt teljesíteni eme produkció. Mik... teljes kritika»

 
hsanya182   2015. 07. 19.

2

Túrázó pároknak ajánlom, nézhető film, elég hangulatos és parázós, kicsit amatőr de nagyon is életszerű történettel. Pár nap után is bennem maradt pár rémisztő jelenet. Ne menjetek az erdőben a tiltott útvonalon, mert nem biztos hogy happy end lesz a vége :D

 
respect the movies   2018. 02. 21.

0

Szerintem ez egy kimondottan jó film volt! Alapból szeretem az állatos horrorfilmeket és azért ezt a film is, részben annak nevezném! Igen, a szó legszorosabb értelmében kijelenthető hogy tartalmaz egy két olyan jellemzőt a film, ami szükséges egy ho... több»

 
smith   2015. 05. 18.

0

Nagyon tetszett a film. Végig átérezhető a főszereplők félelme. Pozitívum, hogy valós, hihető a sztori, és ha nem csak marketing fogás, akkor igaz történet az alapja. Sok horrort nézünk, de a sok mű dolog miatt már nem nagyon tudok 'félni' vagy 'izgulni' egy filmen. Ennél ezek megvoltak, úgyhogy nálam csillagos 5-ös! :)

 
ElfRider   2015. 06. 16.

0

Nagyon tetszett az a filmben, hogy az elején megjelenő negatív figurára megmenti a főszereplőt. Az viszont nem tetszett, hogy túl korán meghalt a pár férfi tagja, és hogy a félelem forrását eléggé keveset mutatják. Ezek ellenére nagyon szórakoztató és izgi.

 
Kaslerka   2016. 12. 28.

0

Nagyon jó kis film, szép képekkel, látványos grizzly "akciókkal", és a hab a tortán az "igaz történet" mivolta az egésznek...

 
piaf023   2015. 03. 24.

0

Kell gyomor a filmhez, főleg egy nőnek egyes jeleneteinél. Egyszer nézhető film, szóval túl sokat ne várjatok tőle, nem ez lesz a műfaj legújabb klasszikusa.

A film összbevétele 13 848 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőjének és egyben forgatókönyvírójának, Adam MacDonaldnak ez volt az első egész estés munkája, ezelőtt csupán egy-két rövidfilmet készített.

(Kóborló )
 

A film igaz történetet dolgozz fel, méghozzá egy bizonyos Jacqueline Perry és Mark Jordan 2005-ben való medvetámadását Kanadában!

(respect the movies)
 

A filmet mindössze 16 nap alatt forgatták le!

(respect the movies)
 
Kinek ajánljuk: Akár horrorban kevésbé jártas, vagy az ijesztegetést nem kedvelő nézőknek is jó szívvel ajánlom, mert az itt nincs, csak a kőkemény dráma, feszültség, no meg némi vér. több»