Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75

Bajirao Mastani (2015)

Bajirao Mastani
Filmadatlap
 
29
Szereplők
1
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Bajirao Mastani
Deepika Padukone
Ranveer Singh
Deepika Padukone
Priyanka Chopra
Priyanka Chopra
Deepika Padukone

 
e-batta   2016. 10. 18.

legújabb vélemény

Valami hiányzik...

Van amivel meg voltam elégedve, van amivel nem. A korhű díszletek, jelmezek, jelenetek kielégítették a kosztümös filmek utáni olthatatlan vágyamat (egyre kevesebb ilyet csinálnak, bár az utóbbi időben elmozdulni látszanak a dolgok), a dialógok némelyike meg egyenesen fenomenális volt. A hindi képes beszéd mindig is a szívem csücske volt, bár sajnos ez is kiment a divatból, ma már kevert (hinglish) nyelven beszélnek inkább. Sanjay Leela Bhansali az a rendező akinek a képi-operatőri világa a legközelebb áll hozzám, és az általa rendezett filmek mindig olyanok, mintha egy festményt néznék, ami mozog. A dalok, zenék és táncok szintén a legnagyobb megelégedésemre szolgáltak, Deepika és Priyanka t... több»

A film összbevétele 11 350 917 dollár volt (imdb.com).

 

Dimple Kapadia, Shabana Azmi és Supriya Pathak is esélyes volt Bajirao anyjának szerepére, mielőtt Tanvi Azmi kapta volna meg.

(e-batta)
 

A film egyik fontos jelenetének forgatásán, ahol Aditya Pancholinak azt kellett volna mondania: Tumcha Nem chukla ho, Bajirao! (Teljesen elvétetted a célt, Bajirao!), a színész folyton eltévesztette a szövegét, és ezzel elérte, hogy Sanjay Leela Bhansali teljesen kiboruljon.

(e-batta)
 

Sanjay Leela Bhansali felkérte Daksha Sheth-et, hogy segítse Ranveer Singh-et és Deepika Padukone-t a Kalaripayattu, egy ősi indiai harcművészet elsajátításában, de Sheth még különórákat is adott Padukonénak a kathak-táncból.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.