Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Tekerd vissza, haver! (2008)

Be Kind Rewind
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
Videók

Galéria (3)

 
Bulki   2015. 11. 03.

legújabb vélemény

0

A történet abszolút valószínűtlen, de éppen ezért érdekes. Jack Black, mint mindig, most is vicces. A sok svédelés számos parodikus poénnak ad helyet. A film ezzel együtt is csak közepesnek mondható, nézhető, de semmi extra. Nincs is ezzel baj, átlagos minőségű produkcióból több készül, mint kimagaslóból.

 
Tomi   2015. 09. 18.

0

Egyszeri filmnek több mint tökélete. Remek szórakozást nyújtott a film bár tény, hogy nem ez a világ legjobb vígjátéka.

 
Bady   2014. 11. 03.

0

Nem ez minden idők legjobb komédiája, de nem is akar az lenni, csupán másfél órányi önfeledt szórakozást hivatott nyújtani a könnyed, nevettető műfaj kedvelőinek. Jack Black és Mos Def jól működnek együtt a vásznon. A filmet ez az ütős páros képes el... több»

A film összbevétele 11 169 531 dollár volt (imdb.com).

 

Michel Gondry újraforgatta a film előzetesét. Az ő svédelt változatában csak ő szerepel.

(ps)
 

A "svédelés" kifejezés Svédország azon politikájára utal, miszerint a filmek internetes megosztása a szólásszabadság egy modern formája.

(ps)
 

Jack Black azért írta át a Szellemirtók (1984) főcímdalát, mert a forgatás időpontjában nem rendelkeztek a szükséges szerzői jogokkal.

(ps)
 

A filmben látható statiszták mind a kölcsönző környékén laknak.

(ps)
 

Dave Chappelle szerette volna eljátszani Mike-ot a filmben, sőt a Miss Daisy sofőrje (1989), a Csúcsformában 2. (2001) és a Fekete vidék (1991) című filmek újraforgatását is javasolta.

(ps)