Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
Videók
 
Bulki   2015. 11. 03.

legújabb vélemény

A történet abszolút valószínűtlen, de éppen ezért érdekes. Jack Black, mint mindig, most is vicces. A sok svédelés számos parodikus poénnak ad helyet. A film ezzel együtt is csak közepesnek mondható, nézhető, de semmi extra. Nincs is ezzel baj, átlagos minőségű produkcióból több készül, mint kimagaslóból.

 
Tomi   2015. 09. 18.

Egyszeri filmnek több mint tökélete. Remek szórakozást nyújtott a film bár tény, hogy nem ez a világ legjobb vígjátéka.


 
Bady   2014. 11. 03.

Nem ez minden idők legjobb komédiája, de nem is akar az lenni, csupán másfél órányi önfeledt szórakozást hivatott nyújtani a könnyed, nevettető műfaj kedvelőinek. Jack Black és Mos Def jól működnek együtt a vásznon. A filmet ez az ütős páros képes el... több»

A film összbevétele 11 169 531 dollár volt (imdb.com).

 

Michel Gondry újraforgatta a film előzetesét. Az ő svédelt változatában csak ő szerepel.

(ps)
 

A "svédelés" kifejezés Svédország azon politikájára utal, miszerint a filmek internetes megosztása a szólásszabadság egy modern formája.

(ps)
 

Jack Black azért írta át a Szellemirtók (1984) főcímdalát, mert a forgatás időpontjában nem rendelkeztek a szükséges szerzői jogokkal.

(ps)
 

A filmben látható statiszták mind a kölcsönző környékén laknak.

(ps)
 

Dave Chappelle szerette volna eljátszani Mike-ot a filmben, sőt a Miss Daisy sofőrje (1989), a Csúcsformában 2. (2001) és a Fekete vidék (1991) című filmek újraforgatását is javasolta.

(ps)
 

Az első jelenetben a videotékában a tv-ben az Oui oui francia zenekar egyik videoklipje látható, amit szintén Michel Gondry rendezett. Gondry egyébként a zenekarban dobolt 1983 és 1992 között.

(ps)
 

Egy ideig úgy tűnt, hogy Alma szerepében Kirsten Dunstot láthatjuk majd.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.