Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
49%

A belleville-i zsaru (2018)

Le Flic de Belleville
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
Máki   2021. 05. 04.

legújabb vélemény

0

Ez a fajta humor bejön, de ez rém gyenge. Sablonos és nagyon gáz poénok, gagyi és unalmas történettel. Omar Sy egy csillag, de a film nézhetetlen.

 
MMcFly2015   2019. 04. 04.

0
Mikor már Omar Sy is kevésnek bizonyul...

Bizonyára rájöttek a francia filmkészítők is, hogy Omar Sy karrierje olyan fázisában van, hogy a neve bármilyen vígjátékot el tud adni. Csak erre tudok gondolni, hisz ezt a filmet egyedül a főszereplővel tudták volna megmenteni, de erre még ő is kevé... teljes kritika»


 
Attila G.   2019. 04. 07.

0
Ez NEM a randevú! Mégis, számomra szerethető alkotás...

Ez a hozzászólásom talán kicsit "Memento-szerű" lesz; s most Christopher Nolan filmjének felépítésére célzok. Igazából rendkívül nehéz értékelni ezt a filmet. Egy szemléletes példával szeretném elmagyarázni, miért. Én igazából nagy kézilabda rajongó ... teljes kritika»

 
dovetusfurdo   2019. 04. 07.

0
Langyos sztori, ezt csak egy valaki mentheti meg...

Átlagos történet; drogcsempészés, drogmaffia, jó zsaruk, szerelem, de Omar Sy lazasága kellett ehhez a filmhez nagyon is.

 
kota   2019. 04. 07.

0

Nagyon gyenge...

4
 
tofis   2018. 11. 15.

0

Hát, nekem alapból nem szokott bejönni ez a fajta humor, és hát sajnos igazam is lett. Azon túl, hogy nagyon sablonos film, eléggé lapos is. Szerintem simán kihagyható.

 
azurou   2018. 11. 11.

0

Semmi ritmus és dinamika, hiányzik az erő belőle, nem tudom, ez nagy kár. Egyszer persze simán meg lehet nézni, Omar Synak kimondottan jól áll a szerep, de sokkal több pozitívumot nem tudnék elmondani. Legyen ez egy közepeske...

Galéria (16)

Videók (2)

A film 44 591 965 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 29 959 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Luis Guzman és a rendező, Rachid Bouchareb második közös filmje a 2014-es Two Men in Town után.

(hp)
 

Rachid Bouchareb személyesen kérte fel Larry Grosst a forgatókönyv megírására. Grossnak komoly tapasztalata vannak az ún. buddy movie-k terén, ő írta ugyanis az Eddie Murphy és Nick Nolte nevével fémjelzett 48 órát és annak folytatását is.

(hp)
 

Rachid Bouchareb egy interjúban elárulta, hogy régóta szeretett volna egy vígjátékot forgatni. A belleville-i zsaru ötlete akkor merült fel benne, amikor az USA-ban forgatva megismerkedett egy Los Angeles-i francia rendőrrel, aki elmondta neki, hogy külföldi a nagykövetségeken és konzulátusokon dolgoznak olyan kollégái, akik kimondottan franciaországi kötődésű bűnözők után nyomoznak.

(hp)
 

Rachid Bouchareb rendező még 2011-ben beszélt hosszútávú terveiről, melyek közt egy trilógia elkészítése is szerepelt. A Belleville-i zsaru ennek a trilógiának az első része.

(hp)
 

A film forgatása 2017. márciusában kezdődött Párizsban. A stáb Franciaországon kívül dolgozott Miamiban, Los Angelesben, és Bogotában, Kolumbiában is.

(hp)
 
A stáb szerintem nyaralni ment, de el kellet valahogy számolni a drága szállodát, hát forgattak is valami filmszerűt. Olyan is lett, lélek nélküli tucatmunka, ami hagy mély nyomot azokban sem, akik végül megnézik. több»
 
Megtekintés: Nekem kellemetlen ez az összecsapott, gyermeteg Beverly Hills-i (Még a város vagy negyed nevei is hasonlóak) zsaru koppintás. több»