Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
NA

A belleville-i zsaru (2018)

Le Flic de Belleville
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
4
Videók
 
tofis   2018. 11. 15.

Hát, nekem alapból nem szokott bejönni ez a fajta humor, és hát sajnos igazam is lett. Azon túl, hogy nagyon sablonos film, eléggé lapos is. Szerintem simán kihagyható.

 
azurou   2018. 11. 11.

Semmi ritmus és dinamika, hiányzik az erő belőle, nem tudom, ez nagy kár. Egyszer persze simán meg lehet nézni, Omar Synak kimondottan jól áll a szerep, de sokkal több pozitívumot nem tudnék elmondani. Legyen ez egy közepeske...


 
quentin   2018. 11. 08.

Lehet, hogy nem épp én vagyok ennek a filmnek a célközönsége, de számomra ez fájdalmasan semmilyen én unalmas volt, a humora pedig, hát ha volt is neki, én nem sokat kaptam belőle. Gyakorlatilag egy imidzskampányt láthattunk Omar Synak, aki kellően jó enélkül a film nélkül is.

 
A stáb szerintem nyaralni ment, de el kellet valahogy számolni a drága szállodát, hát forgattak is valami filmszerűt. Olyan is lett, lélek nélküli tucatmunka, ami hagy mély nyomot azokban sem, akik végül megnézik. több»
 

Luis Guzman és a rendező, Rachid Bouchareb második közös filmje a 2014-es Two Men in Town után.

(hp )
 

Rachid Bouchareb személyesen kérte fel Larry Grosst a forgatókönyv megírására. Grossnak komoly tapasztalata vannak az ún. buddy movie-k terén, ő írta ugyanis az Eddie Murphy és Nick Nolte nevével fémjelzett 48 órát és annak folytatását is.

(hp )
 

Rachid Bouchareb egy interjúban elárulta, hogy régóta szeretett volna egy vígjátékot forgatni. A belleville-i zsaru ötlete akkor merült fel benne, amikor az USA-ban forgatva megismerkedett egy Los Angeles-i francia rendőrrel, aki elmondta neki, hogy külföldi a nagykövetségeken és konzulátusokon dolgoznak olyan kollégái, akik kimondottan franciaországi kötődésű bűnözők után nyomoznak.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.