Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
49

A belleville-i zsaru (2018)

Le Flic de Belleville
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
MMcFly2015   2019. 04. 04.
Mikor már Omar Sy is kevésnek bizonyul...

Bizonyára rájöttek a francia filmkészítők is, hogy Omar Sy karrierje olyan fázisában van, hogy a neve bármilyen vígjátékot el tud adni. Csak erre tudok gondolni, hisz ezt a filmet egyedül a főszereplővel tudták volna megmenteni, de erre még ő is kevésnek bizonyult. A sztori ugyanis a kliséktől bűzlik. A címből is sejthető, melyik klasszikus filmet veszi alapul (Beverly Hills-i zsaru), amivel még meg is barátkoztam volna, ha a történet rejt magában annyi poént vagy krimit, amire azt mondom, képes fenntartani az érdeklődésem. A játékidő ezt a totál érdektelenséget próbálja majd két órára elnyújtani. Omar Sy a széles mosolyával és szimpatikus tekintetével egyre kevesebb értéket képvisel, mert v... több»

 
Attila G.   2019. 04. 07.
Ez NEM a randevú! Mégis, számomra szerethető alkotás...

Ez a hozzászólásom talán kicsit "Memento-szerű" lesz; s most Christopher Nolan filmjének felépítésére célzok. Igazából rendkívül nehéz értékelni ezt a filmet. Egy szemléletes példával szeretném elmagyarázni, miért. Én igazából nagy kézilabda rajongó vagyok, immár több, mint 14 éve. Az évek folyamán 2 csapat került igazán közel a szívemhez, történetesen ugyanabból a budapesti kerületből; csak a kerület más-más pontjához köthetők. Az egyikük "Duna-parti", a másikuk angyalföldi. Most nem feltétlenül ez a lényeg. Tegyük fel, hogy ott ülsz egy mérkőzésen. S a számodra kedves csapat jelentős, mondjuk úgy 8 gólnyi hátrányt szed össze, ami ledolgozhatatlannak tűnik, bár történtek már csodák a kézila... több»


 
dovetusfurdo   2019. 04. 07.
Langyos sztori, ezt csak egy valaki mentheti meg...

Átlagos történet; drogcsempészés, drogmaffia, jó zsaruk, szerelem, de Omar Sy lazasága kellett ehhez a filmhez nagyon is.

 
kota   2019. 04. 07.

Nagyon gyenge...

4
 
tofis   2018. 11. 15.

Hát, nekem alapból nem szokott bejönni ez a fajta humor, és hát sajnos igazam is lett. Azon túl, hogy nagyon sablonos film, eléggé lapos is. Szerintem simán kihagyható.

 
A stáb szerintem nyaralni ment, de el kellet valahogy számolni a drága szállodát, hát forgattak is valami filmszerűt. Olyan is lett, lélek nélküli tucatmunka, ami hagy mély nyomot azokban sem, akik végül megnézik. több»
 

Luis Guzman és a rendező, Rachid Bouchareb második közös filmje a 2014-es Two Men in Town után.

(hp)
 

Rachid Bouchareb személyesen kérte fel Larry Grosst a forgatókönyv megírására. Grossnak komoly tapasztalata vannak az ún. buddy movie-k terén, ő írta ugyanis az Eddie Murphy és Nick Nolte nevével fémjelzett 48 órát és annak folytatását is.

(hp)
 

Rachid Bouchareb egy interjúban elárulta, hogy régóta szeretett volna egy vígjátékot forgatni. A belleville-i zsaru ötlete akkor merült fel benne, amikor az USA-ban forgatva megismerkedett egy Los Angeles-i francia rendőrrel, aki elmondta neki, hogy külföldi a nagykövetségeken és konzulátusokon dolgoznak olyan kollégái, akik kimondottan franciaországi kötődésű bűnözők után nyomoznak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.