Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
52
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
HETEDIK   2017. 11. 09.

legújabb vélemény

Bruce Lee megcsúfolása. Először is: nem ő hívta ki Wong Jack Mant, hanem a kínai közösség adta neki ellenfélnek, máskülönben nem okíthatott volna tovább Amerikában. Másodszor: Lee felesége Linda is ott volt a párharc során, amit Lee egyik iskolájában tartottak meg és beszámolt róla, Bruce 3, azaz 3 perc alatt legyőzte, utána pedig leült és elgondolkodott, miért nem győzte le hamarabb....ennek hatására fejlesztette ki a Jeet Kun Dot, ami semmilyen stílust nem követett. Na már most, egy olyan filmnek, ami már az elején pontos adatokra hivatkozik nem ártana hitelesnek lennie. Itt kapunk egy suttyó Lee-t, borzalmas színészi alakítással, a végén a párharc meg tart vagy tíz percig, utána kiegyeznek döntetlenben....hogy aztán kéz a kézben szálljanak szembe spanokként a rosszakkal. Nevetséges az egész. Egyedül a harci bemutató ért valamit, ott tényleg elhittem, ez Bruce Lee. Aki rajongója a harcművész legendának, messziről kerülje.

 
danaso   2017. 06. 23.

Bár nagyon jó atmoszférájú film, nekem sajnos nem igazán tetszett. Egyszerűen nem kötött le, nagyon unalmasan van tálalva Bruce Lee élete, pedig szerintem ennél sokkal izgalmasabb volt. A harcjelenetek eléggé sablonosak voltak, semmi új a nap alatt.


 
bocerkaa   2016. 12. 04.

Mivel imádom Bruce Lee filmjeit, így nagyon vártam ezt a filmet, de azt kell mondjam, hogy én nagyon csalódott vagyok. Az egész életrajzisága a végtelenségig le van butítva, egyszóval ezt a részt fenntartásokkal fogadjátok. Másrészt nekem a színészek alakításai egyáltalán nem tetszett. Semmi átélés nem volt benne, az egész valahogy nem volt hiteles.

Xia Yu
Philip Ng Wan-Lung
Philip Ng Wan-Lung
Xia Yu
Philip Ng Wan-Lung
Philip Ng Wan-Lung
Xia Yu
Philip Ng Wan-Lung
Philip Ng Wan-Lung
Philip Ng Wan-Lung
Philip Ng Wan-Lung
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.